İYİ Parti 18 Mart’ta mevlit okutacak

İYİ Parti 18 Mart’ta mevlit okutacak

 İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma vesilesiyle bir program düzenleyerek mevlit okutacaklarını açıkladı....

 

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma vesilesiyle bir program düzenleyerek mevlit okutacaklarını açıkladı.  

 

 

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanlığı olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ve ilçe yöneticileri katıldı. İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, İYİ Parti’nin yeni kurulan bir parti olmasına rağmen Dilovası’ndaki vatandaşların kendilerine olan sempatilerini ve ilgisi karşısında çok mutlu olduklarını dile getirdi.

BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Dilovası İYİ Parti bütün Dilovası’nı kapsamaya devam ediyor. Hemen hemen her mahallede her sokakta İYİ Parti’nin adını duyabiliyoruz. Gittiğimiz her yerde partimizden beklentilerin yüksek olduğunu görüyoruz. Üye olmak isteyenler çok fazla her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Önümüzde 18 Mart Çanakkale şehitlerimiz anma programı düzenleyeceğiz. Bayan yöneticilerimiz ve ana kademe yöneticilerimiz ile birlikte hocalarımızı ilçe binamıza davet ettik, inşallah katılımda yoğun olmasını bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.