İYİ Darıca’dan Sabah ve  ATV’ye ağır suçlama

İYİ Darıca’dan Sabah ve ATV’ye ağır suçlama

Millet İttifakı’nın mitingindeki 34 plakalı araçlardan ötürü şehir dışından katılım olduğuna dair haber yapan Sabah ve ATV’ye İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’ndan ağır cevap geldi. Açıklamada, kiralanan araçların İstanbul plakalı olduğunu belirtilip iki y

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 21 Mart’ta İzmit Perşembe Pazarı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleşen Millet İttifakı mitingine 34 plakaları araçları göstererek mitinge il dışından katılım olduğuna dair haber yapan Sabah Gazetesi ve televizyon kanalı ATV’yi ağır bir dille suçladı.

İSTANBUL İLE SINIR KOMŞUSU İLÇELER

Mitinge Kocaeli’nin İstanbul’un Tuzla İlçesi’ne sınır komşusu konumundaki Darıca’dan katılan partililer ve vatandaşlar için aynı coğrafi konumdaki Gebze’den, Seyranlar Turizm’den kiralanan araçların 34 plakalı olduğunu belirtilen açıklamada, “Kaybetme korkusuna katılanlar iftiraya muhtaç olur. Çamur at izi kalsın” başlığıyla yapılan yazılı açıklamada Millet İttifakı’nın mitingine katılan tüm Kocaelililer’e teşekkür edildikten sonra şu görüşlere yer verildi:

YENİ İFTİRALARI

 “31 Mart yerel seçimlerine günler kala, beklenenin üzerinde, Kocaeli halkının büyük bir katılımı ile gerçekleştirilen devasa mitingin sesi,  AK Parti iktidarının güdümünde olan medya tarafından atılan iftira ile kısılmaya, kesilmeye çalışılmıştır. Her yalan yanlış yayını ile iktidara hizmet eden Sabah Gazetesi ve ATV, iftiralarına bir yenisini daha ekledi.

UCUZ BİR İFTİRA

Millet İttifakı Kocaeli mitingine, Darıca İlçe Başkanımız Özer Yıldız’ın Seyranlar Turizm’den istediği servis araçlarının 34 ile başlayan İstanbul plakaları; Sabah Gazetesi ve ATV tarafından yapılan “millet ittifakı mitingine şehir dışından katılımcılar getirildi” yalan haberine ve ucuz bir iftiraya malzeme edildi. Buradan söz konusu yalan haberi yapan ATV ve Sabah Gazetesi’ni kınıyoruz.      

İSTANBUL İLE İÇ İÇE

Bilindiği üzere Gebze, Darıca gibi ilçelerimiz İstanbul ile içe içe geçmiştir. İstanbul plakalı araç sahibi birçok vatandaşımız Darıca, Gebze ve Kocaeli’nde yaşamaktadır. Bu gerçek, şehir dışından insan getirme yalan haberine malzeme edilerek algı operasyonu yapılmaktadır.

GÖNÜLLÜ KATILIMCILARLA

İYİ Parti Darıca ilçe teşkilatı olarak; AK Parti’nin yaptığı gibi zorunlu katılımcılar gibi değil, gönüllü katılımcıları mitinge götürdük. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kullandığı partimizin rengi turkuaz rengi eşarpları, 500 kadın boyunlarına takarak miting alanına girmişlerdir.

Ne yazık ki bu gönüllü ve yerel katılım, AK Parti iktidarının kontrolünde olan Sabah ve ATV medyası tarafından iftiraya konu edilmiştir.  31 Mart yerel seçimlerine günler kala, değerli Kocaeli halkımız her şeyin farkındadır Onun için diyoruz ki: kaybetme korkusuna kapılanlar iftiraya muhtaç olur, çamur at izi kalsın!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.