iyaset Akademisi’nde hedef 2’de 2 yapmak

iyaset Akademisi’nde hedef 2’de 2 yapmak

AKP Kocaeli İl AR-GE başkanlığı tarafından organize edilen Lider ülke Türkiye 3 - Yerel yönetimler siyaset akademisi, Türkiye sıralamasının belirlenmesi...



AKP Kocaeli İl AR-GE başkanlığı tarafından organize edilen Lider ülke Türkiye 3 - Yerel yönetimler siyaset akademisi, Türkiye sıralamasının belirlenmesi için AKP genel merkezinde sınav gerçekleştirildi.

AKP genel merkezde yapılan sınava, İzmit ve Gebze’de ilk üçe giren öğrenciler katılım sağladı. AKP Kocaeli İl AR-GE Başkanı Ahmet Berberoğlu, sınav öncesi yaptığı değerlendirmede, "Siyaset akademisi organizasyonlarında yakaladığımız başarıyı geçen yıl Türkiye birincisinin ilimizden çıkmasıyla taçlandırmıştık. Bu yılda iyi bir organizasyonun ardından ilk kez uygulanacak olan üst derece sınavında başarılı olarak ilimizi ülke çapında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ekibimize güveniyor ve de başarılar diliyorum” dedi.

ÖNEMLİ OLAN İLİMİZİN BİRİNCİ OLMASI
Geçen yıl yapılan siyaset akademisi sınavında Türkiye birinciliğini elde eden ve bu yılda İzmit Bölge birincisi olan Caner Demirel, "Güzel bir eğitim döneminin ardından yapılan sınavda tekrar birincilik nasip oldu. Geçtiğimiz yıl elde ettiğim ülke birinciliğinin ödülü olan sayın başbakanımızla yurtdışı seyahatinin tadına doyamamıştım. Bir dünya lideriyle birlikte olmanın gururunu bana yaşatan ak parti siyaset akademisi yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Birincinin kim olduğundan çok  ilimizden çıkması ve herkesin gönlüne göre olması önemli İnşallah yine birinci olup başbakan ile seyahat etme imkânı bulurum."dedi.

GURUR DUYUYORUM

Siyaset Akademisinin Gebze bölge birincisi İbrahim Irmak, ise  "Çok kaliteli eğitimcilerle gerçekleştirilen AKP siyaset akademisi gerçekten hedefine ulaşıyor. Böyle bir organizasyonun Gebze ayağında birinci olmak İlimizi ve ilçemizi  Ankara'da temsil ediyor olmak büyük mutluluk. Kişisel gelişimize birden çok katkılar sağlayan bu akademiyi gerçekleştiren tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Sayın başbakanımızla seyahat edecek olmanın düşüncesi bile heyecan verici inşallah bu mutluluğa erişirim” dedi. Bu yıl ilk kez uygulanacak olan üst derece sınavının birincisi başbakan ile yurtdışı ikincisi başbakan ile yurtiçi üçüncü dördüncü ve beşinciler ise çeşitli bakanlarla yurtiçi seyahat ile ödüllendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.