İSU’nun Scada kontrol merkezi

İSU’nun Scada kontrol merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, her durumda daha ilerisini hedeflemek ve daha iyisini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teknolojik yenilikleri iş süreçlerine başarı ile entegre eden, Türkiye’ye model olan sayısız projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, her durumda daha ilerisini hedeflemek ve daha iyisini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kocaeli’nde abonelerine sunduğu sağlıklı içmesuyu ile  altyapıda öncü kurum olan İSU, yeniden inşa ettiği teknoloji üssü olan SCADA Kontrol Merkezi ile su ve atıksu ile arıtma tesisleri ve sanayi kuruluşlarını anlık olarak sürekli takip ediyor.
UZAY ÜSSÜ MERKEZ
Genel Müdürlük hizmet binalarının inşaatı ile birlikte SCADA Kontrol Merkezi’de tamamen yeniden inşa edilerek hizmete alındı. Uzay üssünü andıran merkezde, suyun kaynağından temin edilerek, içmesuyu arıtma tesisleri, depolar ve içme suyu terfi merkezleri vasıtasıyla son kullanıcılara sunulmak üzere şebekeye verilmesine kadar olan süreci İçme Suyu SCADA Sistemi, suyun tüketiminden sonra oluşan atık suyu toplayıp arıtılarak doğal ortama zararsız biçimde deşarj edilmesine kadar ilerleyen süreci ise Atık Su SCADA Sistemi ile kontrol ve kumanda ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.