İSU personeline takdir belgesi

İSU personeline takdir belgesi

İSU Genel Müdürlüğü, sayaç yönetim sistemi kapsamında yapılan sayaç değişim çalışmalarında gösterdikleri üstün performanstan dolayı Kartepe Şube Müdürü Emrah Taşer ile 5 personelini takdir belgesi ile ödüllendirdi.

İl genelinde 794 bin aşkın aboneye hizmet veren İSU Genel Müdürlüğü’nde, kurumun sayaç yönetim sistemi kapsamında; sayaçların kabulü, değişimi, hurdaya ayrılması ve ekonomik ömrünü doldurması sebebiyle değişim çalışmaları titizlikle yapılmaktadır. Kurumun Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca sürekli denetlenen çalışmalar kapsamında Kartepe Şube Müdürlüğü’nde yapılan başarılı sayaç değişim sürecinde gösterdikleri titiz çalışmaların sonucu olarak Kartepe Şube Müdürü Emrah Taşer ve Abone Servisi’nde görevli 5 personel teşvik amaçlı ödüllendirildi.
Kartepe Sümela Restaurant’ta  düzenlenen ödül programına, Genel Müdür Ali Sağlık, Genel Müdür Yardımcıları Uğur Susoy, Sinan Sokur ve Mustafa Altay’ın yanı sıra İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı Yılmaz Görmüş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Hüseyin Hakkı Akbulut ve Kartepe Şube Müdürü Emrah Taşer ile ödül alan personel katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.