İstasyon Gebze’nin vitrini olacak

İstasyon Gebze’nin vitrini olacak

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. İlk günden bu yana ilkeli ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. İlk günden bu yana ilkeli ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla Gebze’ye hizmet eden Başkan Köşker, Gebzelilerin gönlüne taht kuran başkan olarak isimlendirilmeye başladı. Önceki sabah kurmaylarıyla birlikte İstasyon Mahallesi’ne çıkarma yapan Başkan Köşker, hizmetleri yerinde inceledi.

GEBZE’NİN VİTRİNİ

 

Vatandaşlarla sohbet eden Köşker, hizmetleri gerçek sahipleri olan mahalle sakinlerine sordu. Altyapı çalışmalarının ardından üstyapı donatılarının da yenilendiği İstasyon Mahallesi’nin Gebze’nin vitrini olduğunu söyleyen Başkan Köşker, asrın projesi Marmaray’ın doğu ucu başlangıcının İstasyon Mahallesi’nde olduğunu hatırlattı. Asrın projesi Marmaray Gebze başlangıcının İstasyon Mahallesi’nde bulunmasının bölgeye ayrı bir değer katacağına değinen Başkan Köşker, bölgenin kuzey-güney bağlantısının sağlayacak dal-çık projesinin yanı sıra bilim sanat merkezinin önemli yatırımlar kategorisinde yer aldığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.