İŞKUR’la işbirliğinde imzalar atıldı

İŞKUR’la işbirliğinde imzalar atıldı

   Kurdurduğu hizmet masasıyla bugüne kadar iş arayan 5 bini aşkın vatandaşa ekmek kapısı bulmasında yardımcı olan Gebze Belediye Başkanı...

 

 

 

Kurdurduğu hizmet masasıyla bugüne kadar iş arayan 5 bini aşkın vatandaşa ekmek kapısı bulmasında yardımcı olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İŞKUR’la işbirliği protokolü imzaladı.

 

ONLİNE PAYLAŞIM

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla kurulan hizmet masası sayesinde bugüne kadar iş arayan 5 bini aşkın Gebzelinin iş sahibi olmasına vesile olan Gebze Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Öztekin Kaşukçi, işbirliği protokolüne imza attı. Başkan Köşker’in makamında gerçekleştirilen işbirliği protokolüyle, Gebze’de bulunan sanayi kuruluşlarından gelen istihdam talepleri online ortamda anında İŞKUR’la paylaşılacak.

KATKI DEVAM EDECEK

İstihdam talepleriyle, iş arayanlar arasında sağlanacak online iletişime yardımcı olmak üzere hazırlanan protokolün hayırlı olması temennisini ileten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bize ulaşan özgeçmişler, hizmet masamızda oluşturulan havuzumuzda depolanıyor. Bu bilgilerimizi ve bize işverenlerden gelen iş alımı taleplerini, İŞKUR ile online ortamdan paylaşarak iş olanağı yaratılmasına katkı sunmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar kentimizde faaliyetlerine devam eden firmalara yönlendirdiğimiz 5 bin aşkın Gebzelinin işbaşı yapmasında vesile olduk.

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

 

İnanıyorum ki bu işbirliği protokolümüzle bu konudaki katkımız artarak sürecektir. Hayırlı olsun” dedi. Varılan işbirliğinin önemine değinen İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaşukçi ise; “Gebze gibi sanayinin kalbinin attığı bölgede var olan kurumlardan Gebze Belediyemize aktarılan istihdam ve işe alım taleplerinin paylaşımında önemli bir adımı atmış olacağız. Veriler hızlı bir şekilde paylaşılarak, iş arayanla personel arayan kurumların bir araya getirilmesine hız kazandırılacaktır. Bu işbirliği protokolümüz Gebze’mize ve kentimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.