İSKELE SAĞLAM GELİYOR

İSKELE SAĞLAM GELİYOR

Süper Amatör lig ekiplerimizden Diliskelesispor Bölgemizin vizyoner ve idealist antrenörü Çetin Kılıç’la anlaşmaya vardı.

Önceki gün Polisan Holding’le destek olma noktasında anlaşmaya vararak yeni sezonun temellerini sağlam atan süper amatör lig ekiplerinden Diliskelesispor İdealist Başkan Kenan Yılmaz önderliğinde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Önceki akşam bölgenin öz evladı ve vizyoner ismi Çetin Kılıç’la masaya oturan ve her konuda anlaşan İskele, yeni sezonda zirve yarışında olacak iddialı bir kadro kurmayı amaçlıyor.   

PES ETMEYEN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Takımın çiçeği burnunda antrenörü Çetin Kılıç anlaşmamız Diliskelespor’a ve bizlere hayırlı olsun dedi. ‘Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğimiz bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Sahada pes etmeyen, sonuna kadar mücadele eden ve izleyenlere keyif veren bir takım oluşturacağız’ diye konuştu.

KARAKTER ARIYORUZ

Dilovası bölgesinin tek süper amatör lig temsilcisi olma özelliğini taşıyan Diliskelesispor bölgesini başarıyla temsil etmeyi ve buna göre güçlü bir kadro kurmaya hedefliyor. Çalışmalarını hızlandıran İskele’de Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘ Bu iş birkaç kişiyle olacak bir iş değil, takım işi, yüreğini ortaya koyanlarla yola çıkmayı düşünüyoruz. Birkaç kişinin mücadelesiyle olmaz. Bunun zorluklarını geçen yıl fazlasıyla yaşadık. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. 12.adam desteğine ihtiyacımız olacak.  Karakteriyle, kalitesiyle bizimle sonuna kadar yol yürüyecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Bu konuda tercihlerimizi titizlikle yapmak istiyoruz. Dilovası Bölgesini ve tüm bölgemizi başarıyla temsil etmek futboluyla ve fair -play anlayışıyla konuşulan bir takım olmak istiyoruz. Yeni sezon herkese hayırlı uğurlu olsun’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.