“İşçinin yükselen sesi olacağız”

“İşçinin yükselen sesi olacağız”

 ** Türk Metal Sendikası Gebze Dilovası Şube Başkanı İsmail Çiçek 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “İşçinin yükselen...

 

** Türk Metal Sendikası Gebze Dilovası Şube Başkanı İsmail Çiçek 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “İşçinin yükselen sesi olacağız”dedi.

 

 

Türk Metal Sendikası Gebze Dilovası Şube Başkanı İsmail Çiçek 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

Çiçek açıklamasında, “1 Mayıs sadece bir bayram değil aynı zamanda işçilerin hak ve taleplerini, yeni çözüm önerilerini haykırdığı, alanlarda birlik ve bütünlüğünün gösterdiği birlik ve mücadelenin pekiştirildiği bir dayanışma günüdür. Bu senede, her sene olduğu gibi birliğimizin çatısı olan Konfederasyonumuz Türk İş’in öncülüğünde yine meydanlarda taleplerimizi haykıracağız.

İŞÇİNİN YÜKSELEN SESİ OLACAĞIZ

Türk Metal ailesi olarak hiçbir zaman kendimizin, ülkemizin ve dünyamızın gerçeklerinden uzaklaşmadık. Hayal tüccarlığı yapmadık. İçinde bulunduğumuz durumun gerçekliğine göre hareket ettik. İşte tam da bu durumda bu sene Konfederasyon olarak 1 Mayıs’ı Şanlı Türk ordumuza destek vermek ve metal işçileri olarak yanlarında yer aldığımızı göstermek için Hatay’da kutlama kararı aldık.

VATAN YOKSA HİÇ BİR ŞEY YOK.

Bu yüzden önce Vatan. Vatan varsa, biz varız. Vatan varsa fabrikalar var. Vatan varsa işçiler var. Vatan varsa üretim var. Vatan varsa; her şey var. Vatan yoksa, hiç bir şey yok. İmzaladığımız yüzyılın sözleşmesi ile 1 Mayıs ruhuna yakışır yenilikler ve kazanımlarımızla taçlandırdığımız, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın dorukta olduğu böylesi bir dönemde tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma gününü kutluyor. Vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.