Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

İRFAN AYAR VE GEBZE FUTBOLU

İRFAN AYAR VE GEBZE FUTBOLU

 

Birbirine ağıza alınmayacak küfürler edenlerin 3 gün sonra sarmaş dolaş, can ciğer kuzu sarması olduğu Gebze’de geçen hafta yazdığım ‘yalansız ‘ yazıdan dolayı bize gönül koyanlar oldu.

Yazdığım her yazıyı defalarca gözden geçirerek yazarım, kişinin şahsına ve kuruma zarar getirmemesine özen gösteririm. İnancım gereği haksızlık etmemeye, kul hakkına girmemeye dikkat ederim.

 

Haksız yere bir kalbi kırmak Kabe’yi yıkmak gibidir’ bilirim.

 

Kolay kolay da bilerek hatalı yazı yazmam. Karalamak, olmayanı varmış gibi göstermek, ahlaksız işlere başvurmayı Allah bize nasip etmedi, etmesin. Eleştirisel yazılardan dolayı bize gönül koyanlar olursa, kendilerine hayatlarının geri kalan döneminde sadece başarılar dilerim. 

 

Spor camiasını tutkulu kılan, marka değerini yükselten, gündem oluşmasını sağlayan, binlerce insanın önüne çalışma koyan bizleriz. Bu işler konuşulmasa, yazılmasa, tartışılmasa kimin umurunda olur. Ciddi bir kitlenin takip ettiği yazılarımızda, yüksek sorumluluk çizgisiyle hareket ettiğimizin farkında olunmasını temenni ederim.

Gazetecilik işi, yazmak, düşüncelerimi dile getirmek benim en büyük tutkularım arasında. Allah bize nasip ederse hayatımın sonuna kadar yazmaya devam edeceğim. İnsan sevdiği işi yaparsa başarılı ve mutlu olur.

 

Toplumsal bir iş yapıyoruz. Çoğu meslektaşımızın, birçok spor adamının düşündüğü ancak dile getirmediği sorunları gündeme getiriyoruz.  Bu tarz sorunları yazarken birileri mutlaka rahatsız oluyor.

 

Rahatsız olmamız gereken onca sorunlar varken…

 

Lokomotif kulüplerimiz yıllardır en dipte yerinde sayıyor. Yıllardır kendimizi avutuyoruz. Amatör kulüpler 1 yıl var 3 yıl yok. Bölgede Beylikbağıspor dışında Altyapıya ciddi ve kalıcı yatırım yapan kulüp yok. Gençlerle ilgili yöneticiler cebindeki paraları 3 puan ve kupa için harcıyor. Plan yok, bir yıl sonraki sezonla ilgili çalışma yok. Skora göre gidişler gelişler var. Yıllardır böyle değil mi?  Spora hizmet eden yönetici sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Yeterli futbol sahası yok. En önemlisi toplumsal bir tepki yok. Rahatsız olunması gereken konular bunlar mı yoksa bizim sorunların çözümüyle ilgili yazılarımız mı? sizce hangisi daha adaletli?

 

İRFAN AYAR VE GEBZE FUTBOLU

 

Gebze Ak Parti ilçe başkanı İrfan Ayar tam bir denge adamıdır.

 

Gebze’yi iyi bilir. Yıllardır siyasetin aktif bir şekilde içinde oldu. 19 yıl Sultanorhanspor kulübü başkanlığı yaptı. Spor camiasına da oldukça hakim.  Kitleleri bir araya getirme, birlikte hareket etme, bulunduğu makamın hakkını verme noktasında bilgi, birikim ve saygınlığı ile Gebze’ye önemli hizmetleri olacağına dair umudum bir hayli yüksek.

 

Özellikle Gebze futbolunun ana sorunlarından biri olan saha  yetersizliğiyle  ilgili kendisinden daha somut girişimler yapmasını bekliyor olacağız.

 

Ayrıca Gebze futbolunun gelişmemesindeki en önemli sorunlar arasında yer alan; yönetici eksikliği ve bilgisizliği, planlama, sistem ve diyalog eksikliği noktasında birleştirici, hamleler yapmasını da bekliyor olacağız. En azından yöneticileri bir araya getirip, gençlere hizmet eden isimlere değer verdiğini göstermek gerek.

 

Bölgenin keşfedilmemiş, kenara çekilmiş, bilgili, yenilikçi sporsever isimlerini ‘ spora ve gençliğe hizmet etme noktasında’ kulüplerde yöneticilik görevlerine teşvik ederek ‘gençlere su alacak imkanı’ olmayan kulüplere destek verme yolunda adımlar atmasını bekliyor olacağız.

 

Çok şey mi istiyoruz! Amatör futbola yıllarca hizmet eden gerçek bir emekçiden yapabileceği ve yaparken de daha büyük saygınlıklar kazanabileceği basit ve olması gereken şeyler istiyoruz.

 

Hiçbir şey yapılmasa bile bu işlere hizmet edenleri bir araya getirmek, sorunlarını daha üst mercilere taşıyarak onların sesi olmak, çözüm üretebilmek, Alaettin Kurt gibi eserler bırakabilmek yıllar sonra yaptıklarınla konuşulmaktır liderlik. Gebze’nin sorunları çok net, biz Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’dan siyasilerden çok, halkın sesi olmasını bekliyoruz. Güveniyoruz. Saygılarımla

Bu yazı toplam 2424 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi