İnşaat mühendisleri kadın üyelerinin günlerini kutladı

İnşaat mühendisleri kadın üyelerinin günlerini kutladı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadın üyelerine kahvaltılı bir program düzenledi.TMMOB İnşaat...

TMMOB İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadın üyelerine kahvaltılı bir program düzenledi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği önceki gün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kadın üyelerine yönelik bir program düzenledi. Gebze Eskihisar’da bulunan Kahve Deryası’nda düzenlenen programa TMMOB İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadı ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın üyeler ile aileleri katıldı. Düzenlenen programda TMMOB İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadı bir konuşma yaptı.

ÇİÇEK VE HEDİYE VERDİLER

TMMOB İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadı yaptığı konuşmada, “Dünya kadınlar günü olması vesilesiyle kadın üyelerimizin aileleriyle kahvaltıda bir araya getirmek istedik. Bugün buraya gelerek programımıza katılan tüm üyelerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Oda olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Odamız bünyesinde verdiğimiz eğitimler ve seminerler devam ediyor.” dedi. Konuşmanın ardından TMMOB İnşaat Mühendisleri Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadı ve yönetim kurulu üyeleri kadın üyelere çiçek ve hediye verdiler. 

 

Haber: Hanifi Surun


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.