İnci Çiçeği’nde farkındalık eğitimleri başladı

İnci Çiçeği’nde farkındalık eğitimleri başladı

   Gebze Belediyesi’nin kadınlara yönelik hizmete açtığı İnci Çiçeği Kadın Evi’nde farkındalık ve kişisel gelişim seminerleri başladı.  KADINLARIN...

 

 

 

Gebze Belediyesi’nin kadınlara yönelik hizmete açtığı İnci Çiçeği Kadın Evi’nde farkındalık ve kişisel gelişim seminerleri başladı.

 

 

KADINLARIN YOĞUN KATILIMI

Gebze İnci Çiçeği Kadın Evi’nde farkındalık seminerleri ve kişisel gelişim eğitimleri başladı. Gebze Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak Eşref Bitlis Parkı içerisinde hizmete açılan İnci Çiçeği kadın Evi eğitim merkezi haline geliyor. Gebzeli kadınların bir araya geleceği ve kişisel gelişim ağırlık hizmetlerin verileceği İnci Çiçeği Kadın Evi’nde ilk seminer farkındalık üzerine oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım’ın ev sahipliğinde düzenlenen ilk seminere çok sayıda kadının yanı sıra AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, başkan yardımcısı Nilay Ayran da katıldı.

BİR KADIN AİLEYİ EĞİTİR

Uzman Klinik Psikolog Sadakat Postacı Uçar’ın konuşmacı olarak katıldığı eğitim öncesi kısa selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu güzel mekân Gebze’mize ve buranın gerçek sahibi olan sizlere hayırlı olsun. Gebze’mizde hanımefendilerin gidebileceği, bir araya gelerek paylaşımda bulunabileceği böylesi bir mekân kurmayı arzu ediyorduk. Hamdolsun verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Hanın kardeşlerimiz bizler için önemli. Bir kadın bir erkekten daha fazla okumalı daha fazla bilgi sahibi olmalıdır. Bilinçli ve bilgi donanımlı bir kadın; kendisinin yanı sıra eşini ve çocuklarını eğitir. Hep söylerim; bir kişiyi eğitir, bir kadın ise tüm aileyi eğiti. Çocuklarını geleceğe hazırlar.

UZMAN PSİKOLOG

 

Böylesine fedakarlıklara katlanan kadınlarımızın gelişimine bir nebze katkımız olsun istedik ve bu merkezi sizlerin hizmetine açtık. Adını verdiğimiz İnci çiçeği kadın merkezi, bir kişisel gelişim merkezi, bir eğitim merkezi olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Başkan Köşker’in konuşmasının ardından söz alan Uzman Klinik Psikolog Sadakat Postacı Uçar farkındalık seminerinde ‘değişmek mümkün mü? Evlilikte sorun çözme becerileri nelerdir? Çocuklarla iletişim kurma yolları’ konularında kadın evini dolduran hanımlar bilgilendirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.