İmzaya koştular!

İmzaya koştular!

İYİ Parti ve Saadet Partililer, cumhurbaşkanı adaylarına destek vermek için başlatılan imza kampanyasına büyük destek verdi. 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanyaya tüm partililer davet edildi.

İYİ Parti ve Saadet Partililer cumhurbaşkanlarına destek olmak için başlatılan imza kampanyasına büyük destek verdi. Gebze Adliyesinin ikinci katılta bulunan seçim kuruluna dün sabahın erken saatlerinde giden İYİ Parti ilçe başkanları, milletvekili adayları ve partililer kampanyaya geniş katılım gösterdiler. İYİ Partililerin bulunduğu alanda iki görevlinin bulunmasına rağmen adliye içerisinde zaman zaman yoğun bir kalabalığın olduğu görüldü.

KADINLARIN İLGİSİ BÜYÜKTÜ

Saadet Partililer de sabah erken saatlerde başlayan imza kampanyasına gün boyu yoğun ilgi gösterdiler. Adliye binası girişinde karşılanan partililer imzaların toplandığı alana kadar götürülerek ne yapmaları gerektiği anlatıldı. İmza kampanyalarına her iki partide de kadınların da büyük ilgi gösterdiği gözlendi.  Partililer ayrıca 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek imza kampanyası için kaydı bölgemizde olan tüm partilileri ve imza vermek isteyenleri cumartesi-Pazar dahil ilçe seçim kurulunun ikinci katına giderek adaylar için imza vermeye çağırdılar.

 

Haber: Mustafa  Arslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.