İMO üyelerine adalar gezisi

İMO üyelerine adalar gezisi

İnşaat Mühendisiler Odası Kocaeli Şubesi geçtiğimiz hafta sonu Adalar Gezisi düzenledi.  İMO’nun bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri geziye üyeler büyük ilgi gösterdi.

adalar-gezisi-3.jpg

Yol boyunca katılımcılara canlı müzik eşliğinde kahvaltı ikramı yapıldı. Ayrıca  geziye katılan üyeler ve çocuklar arasında müzik yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan herkese İnşaat Mühendisleri Odası’nın günün anlam ve önemini belirten 3. Geleneksel Vapur Turu Hatırası olarak kupa hediye edildi.  Geziye yaklaşık 300 kişi katılım gösterdi.
GEZİYE İLGİ BÜYÜKTÜ
Mühendisler ve aileleri İstanbul`un pırıl pırıl güneşli bir gününde denizin parlaklığı ve ihtişamının arasında Büyük Ada`da kent yaşamından uzakta güzel bir gün geçirme fırsatı buldular ve adaya vardıklarında gönüllerince vakit geçirme, tarihi konaklarını, fayton ve bisikletlerle adanın büyük bir kısmını görme imkanı buldular.
Gezinin sonunda bir konuşma yapan Başkan Ok; “İMO ailesi olarak üyelerimizin her ortamda yanlarında olduğumuzu, bir nebze de olsa onları yoğun ve yorucu iş ortamından ve iş stresinden uzaklaştırıp aileleriyle böyle keyifli bir ortamda vakit geçirmelerine vesile olduğumuz için mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.