İMO Kocaeli İDEV Fuarı’nda yerini aldı

İMO Kocaeli İDEV Fuarı’nda yerini aldı

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Kocaeli inşaat sektörüne katkı sağlamak amacıyla İnterteks Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen İDEV 3. Doğu...

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Kocaeli inşaat sektörüne katkı sağlamak amacıyla İnterteks Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen İDEV 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nda stant açarak yerini aldı.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in ziyaret ettiği ve bilgi aldığı İnşaat Mühendisleri Odası’nın standını ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, İSU Merkez Şantiyesi Şefi Nevzat İlker Ural, Akven İnşaat’ın Sahibi Volkan Gümüş gibi kentimizin önemli isimlerinin yanı sıra çok sayıda inşaat mühendisi ve vatandaşlar ziyaret etti.

Stantta ülkemizin önemli konularından kentsel dönüşümün yanı sıra deprem başta olmak üzere her şeye dair bilgilendirme yapan İnşaat Mühendisleri Odası bülten ve kitapçıkları halkımıza ücretsiz olarak dağıttı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İzleme Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri stantta ayrıca  “Güvenli Yaşam Odası” ile depreme karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, fuara katkıda bulunan, emeği geçen, yardımı dokunan, fuarın gerçekleşmesinde sorumluluk üstlenen ayrıca stantlarını ziyaret eden kurum ve kuruluşlara üyelerine ve vatandaşlara değerli katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.