İMH voleybol turnuvasında şampiyon Öğretmenler

İMH voleybol turnuvasında şampiyon Öğretmenler

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin düzenlediği 4.Geleneksel Voleybol Turnuvası’nda Şampiyonluğu finalde Muallimler’i 3-0 yenen Öğretmenler kazandı

RAHAT KAZANDI

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel voleybol turnuvası 24 takım katıldı. Yaklaşık iki aydır devam eden turnuva Gebze Gençlik Merkezi Salonu’nda Öğretmenler-Muallimler arasında yapılan final maçıyla sona erdi. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Öğretmenler, karşılaşmanın üç setinde de üstün bir oyun sergiledi. Setleri 25-17, 25-16 ve 25-18’lik skorla alan  ve  Muallimler’i 3-0 mağlup eden Öğretmenler şampiyonluk ipini göğüsledi. Öğretmenler takımına şampiyonluk kupasını Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Musa Öztürk verdi.

ÖZTÜRK KUTLADI

Öztürk, finalde zevkli bir mücadele ortaya koyan her iki ekibi de kutladı. Final müsabakası sonrası düzenlenen kupa ve ödül töreninde konuşan Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Musa Öztürk, geleneksel hale gelen voleybol turnuvasının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirterek, turnuva vesilesiyle kazanılan dostlukların bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu. Öztürk, turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm takımlara ve organizasyona destek veren tüm kurum ve kuruluşlarla görevlilere teşekkür etti. Öztürk, şampiyon Öğretmenler takımına  kupası ile birlikte hediye çeklerini de takdim etti.

MUALLİMLER İKİNCİ

Turnuva ikincisi olan Muallimler takımına ödül ve hediye çeklerini Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan verdi. Ödül takdiminde kısa bir konuşma yapan Köksal Turan, turnuvanın kardeşlik ve dostluk havasında geçtiğini ve büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Köksal Turan, Gebze’de sivil toplum kuruluşlarının kaynaşmasına vesile olan bu tür etkinliklere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, turnuvayı organize eden Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi’ne teşekkür etti.Turnuva üçüncüsü olan Son Cadde takımına hediye çeklerini İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik takdim etti.

PLAKETLER VERİLDİ

Turnuvaya verdiği destekten dolayı Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’a plaketini Gebze İMH genel kurulu üyesi Rüstem Akyol, turnuvanın hakemliğini yapan voleybol antrenörü Fikret Ayan’a plaketini ise Gebze İMH başkan yardımcısı Resul Kotan verdi.Ayrıca turnuva boyunca hakemlik yapan İbrahim Halil Gümüş’e plaketini Gebze İMH yönetim kurulu üyesi Gürsel Şanlı, turnuva organizasyonunda aktif görev alan Metin Seven’e plaketini ise Gebze İMH Başkanı Musa Öztürk verdi ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.