“İmar sadece Gebze’nin sorunu değil”

“İmar sadece Gebze’nin sorunu değil”

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze’de vatandaşlarla buluştu. Gebze Belediyesinin 5. Sınıf Öğrencilerine hediye ettiği bisiklet dağıtım törenine katıldı daha sonra  vatandaşlarla bir araya geldi

Gebze sokaklarını karış karış gezen Katırcıoğlu, Gebze’lilere 24 Haziran seçimlerinin, Türkiye’nin beka mücadelesinde kritik bir eşik olduğunu anlattı. Türkiye’nin son 15 yılda istikrar ve güven adresi olduğunu,  büyüme rakamları ile küresel güçlerin korkulu rüyası olduğuna değinen Katırcıoğlu, daha sonra Hürriyet ve Beylik Bağı Mahallelerinde Gebzeli hemşerileri ile bir araya geldi. Bu bölgede yaşanan imar sorununa ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

25 MİLYON CİVARINDA BİNANIN YARISI İMARSIZ!

Milletvekili Katırcıoğlu, Gebze Hürriyet ve Beylik Başı Mahallelerinde yaptığı ziyaretlerde yaptığı açıklamada şunlara değindi; “ İmar sadece Gebze’nin sorunu değil, bu sorun ülkemizin bir çok yerinde var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Bakanlıklarımızın çalışmaları ile bu sorunu çözüyoruz. Ülkemizde bulunan 25 Milyon civarında binanın yarısı 2000 yılından önce imarsız ve mülkiyet sorunu var. Arsa görünüyordu, tapusu yoktu. Tüm bu binalara “Yapı Kayıt Belgesi” verilerek sorun çözülecek. İçiniz ferah olsun. 15 yılda değişimin ve dönüşümün mimarı olan AK Parti bu sorunu da çözecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.