“İlk seçimde iktidar olacağız”

“İlk seçimde iktidar olacağız”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras Gebze’de parti üyeleriyle sabah kahvaltısında buluştu, “Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz iktidara gelecektir ”dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı İstasyon Mahallesi teşkilatı üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. 
Kahvaltı Programına İl Başkanı Mehmet Aras ile birlikte İl Teşkilat Başkanı Cevdet Cepil, İlçe Başkanı Engin Kılıç, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri STK temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakını katıldı. 
Mahalle Başkanı Yakup Karatay açılış konuşmasında, “ Yeniden Refah Partisi olarak Gebze İstasyon Mahallesi Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltımıza, katılımlarınızdan dolayı hepinize İstasyon Mahallesi Yönetimi adına teşekkür ediyorum” dedi. 
Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ise yaptığı konuşmada, “Gayemiz tüm insanlığın Refahına vesile olmak bunun için bir an önce Yeniden Refah Partisinin iktidar olması için çalışmalıyız. İşte bu yüzden Kısa bir sürede teşkilatlanmasını tamamlayan ve lokal tutan mahalle teşkilatımıza teşekkür ediyorum”dedi. 
ÇIKIŞ YOLU BİZDE
İl Başkanı Mehmet Aras partisinin ilk seçimde iktidar olacağını ifade ederek, “Partimize halkın çok yoğun kesimlerinden teveccüh gelmektedir. İnsanımız milletin kurtuluşunu ve birlikteliğini sağlayacak gücün milli görüş anlayışı olduğunun bilincindedir. Halkın Ekonomik yönden bunaldığını bu ekonomik sıkıntıdan çıkmanın yolunun da Yeniden Refah Partisinden geçtiğini söylemek istiyorum. İktidar olduğumuz anda yüzde yüz Maaş artışları yapacağız.
Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partimiz iktidara gelecektir”şeklinde konuştu.
Kahvaltı programı sonunda İstasyon Mahallesi lokalinde gerçekleşirken İlçe sorumlusu Muhammed Duman İl başkanı Mehmet Aras ve Engin Kılıç’a tutulan lokal hakkında bilgi verdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.