İlk antrenman, ilk heyecan

İlk antrenman, ilk heyecan

Kocaelispor, 2018-19 futbol sezonu hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile start verecek. Yeşil-Siyahlı ekip, bugün Poligon Tesisleri’nde 17.00’de toplanacak, ilk çalışma içinde Çınarlıdere’ye koşuya çıkacak.

Yeşil-Siyahlı ekipte, geçen yıl ara transferde takımın başına getirilen, hem camiaya, hem de futbolculara olumlu bir enerji veren Teknik Sorumlu Galip Gündoğdu’nun bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen spor kamuoyunda takımdan ayrılacağı konusunda belirsizlik vardı. Bu konuda yönetim kurulu kararını verdi, yeni sezonda da Galip Gündoğdu ile devam edileceğini açıkladı. Galip Gündoğdu ile devam edilecek olması taraftarları da memnun etti.

MEVCUT KADRO İLE DEVAM

Yeni sezonda Kocaelispor’daki en büyük beklenti, transfer yasağının bir an önce kaldırılıp, takıma takviye yapılması. Bu konuda yönetim kurulu da çok büyük çaba gösteriyor, çok az dosyanın kalındığı da biliniyor. Yeşil-Siyahlı ekipte, transfer yasağı kaldırılmadığı içinde mevcut oyuncu kadrosu ile yeni sezona hazırlanacak. Geçen yılki kadrodan Özgür Sürekçi, Burak Özbakır, Mehmet Avcı, Yusuf ve İshak takımdan ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.