İlimtepe Kullar alt yapısı Hüseyin Gülister’e emanet!..

İlimtepe Kullar alt yapısı Hüseyin Gülister’e emanet!..

Futbolda adeta devrim gibi atılım yapan, kısa sürede tesisleriyle, alt yapı şampiyonlukları ve A takımının BAL’a yükselmesiyle dikkat çeken İlimtepe Kullarspor’un alt yapısı, Hüseyin Gülister’e emanet edildi.

Futbolda adeta devrim gibi atılım yapan, kısa sürede tesisleriyle, alt yapı şampiyonlukları ve A takımının BAL’a yükselmesiyle dikkat çeken İlimtepe Kullarspor’un alt yapısı, Hüseyin Gülister’e emanet edildi. Tesislerde konuyla ilgili bir basın toplantısı yapan başkan Fahri Altıntaş ve koordinatör Metin Özkan ile antrenör Gülister açıklamalarda bulundu.
GÜLİSTER: ÖNCE AHLAKLI ÇOCUK YETİŞTİRECEĞİZ…
Gölcükspor’da görev alan Kullarspor antrenörü Hüseyin Gülister, açıklamasında “Bizim için öncelikle ahlak gelir. Edep gelir. Sonra futbolun inceliklerini biz zaten öğretiyoruz. 300 çocuk da olur, 500 çocuk da olur. Bu önemli değil. Bu sağlanır. Önemli olan nitelikli gençler yetiştirmektir” dedi.
 ‘PROFESYONEL YAPIDA DA GÖREV YAPTIM’
 Gülister sözlerini şöyle sürdürdü: Ben profesyonel yapıda da görev almış bir kişiyim. Tribünlerdeki birlikteliği sağlar ve aile ortamını oluşturursak, iyi gençler, iyi bir nesil yetiştiririz. Bizim için öncelik maneviyattır. Bu tesisler mükemmel. Kocaeli’de böyle bir tesis yok. Bunu iyi değerlendirmeli ve akademik formata yükseltmeliyiz. Hocalarımızla oturup, konuşacağız ve bu yapıya uygun hocalar getireceğiz. Kullar’da sanıyorum A takıma çıkan genç yok. Direkt oynayabilecek kapasitede oyuncuları biz alttan yetiştiremiyoruz. Sıkıntı bizde. Kocaelispor’un durumu ortada. Gençler kenarda. Bunu düzeltmeli, eğitimlerimizi buna göre vermeliyiz. Kulübümüzü futbol okulu boyutunda düşünmeyin. Futbol okulu farklı bir boyut, akademi sistemi farklı bir boyuttur. 3 yıl sonra Avrupa’ya gitmeli ve maçlar yapmalıyız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.