İlhan Yıldırım, “Veda etmiyorum” dedi

İlhan Yıldırım, “Veda etmiyorum” dedi

 AKP Dilovası Belediye Başkan Adayı adayı İlhan Yıldırım, aday tanıtım toplantısını ilçe teşkilatında gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı...

 

AKP Dilovası Belediye Başkan Adayı adayı İlhan Yıldırım, aday tanıtım toplantısını ilçe teşkilatında gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yıldırım, "Unutmayalım ki her ayrılık yeni bir başlangıçtır. Bu konuşma bir veda konuşması değildir" dedi.

GURURLARI YAŞADIK

AKP Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Yıldırım, "Kuruluşundan bu güne çeşitli kademelerinde görev yaptığım AK Parti'de 2008 yılının Ağustos ayında başlayan ve 6 yıla yakın bir zamandır büyük onur ve mutlulukla sürdürdüğüm İlçe Başkanlığı görevini yerine getirmenin huzuru içerisindeyim. Görev yaptığım süre içerisinde yerelde ve genelde aldığımız ve referandumla aldığımız rekor düzeydeki destekle görevimi taçlandırmış olmanın haklı gururunu teşkilatımızla birlikte yaşadık. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı olarak Kocaeli'nin en başarılı teşkilatının başında geldiğimizi, Başbakanımıza ve davamıza olan bağlılığımız ispatlamış durumdayız" dedi.

VEDA KONUŞMASI DEĞİL

 

Bugün hayatımın en önemli günlerimden birini yaşıyorum. 35 Yılı aşkın süredir havasını soluduğum, birlikte ağlayıp birlikte güldüğüm, Türkiye'nin hiç bir yerinde tanıma fırsatı bulamayacağım Dilovası halkına, daha çok hizmet etmenin hayalini kurmaktayım. Barışın ve kardeşliğin hüküm sürdüğü, etnik milliyetçiliğin ve memleketçiliğin olmadığı, maddiyatın değil, maneviyatın ön planda olduğu bir Dilovası'nın inşası için yola çıktım. Siz değerli yol arkadaşlarımın, dostlarımın destek ve duaları ile Dilovası Belediye Başkan aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Bu konuşma bir veda konuşması değildir. Unutmayalım ki her ayrılık yeni bir başlangıçtır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.