İkizler Burcu (21 Mayıs- 20 Haziran):

İkizler Burcu (21 Mayıs- 20 Haziran):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Mars/Plüton etkileşimi ile de aile içinde büyük gerginlikler, tartışmalar, kavgalar söz konusu olabilir. Keza bu etkileşim ile ilk evinizi almak ya da arabanızı ya da toprak, arsa gibi konuların üzerine gidebilirsiniz. Bu konularla ilgili yatırım yapabilir veya bu konularla ilgili aile içinde çözümsüz bir takım konular varsa çözüme kavuşabilir. Erken yaşlardaysanız eğer evden ayrılabilir, kendi başınıza yaşayabilirsiniz. Kendinize ait bir mülkünüz varsa evinizin içinde hafif kaba bir inşaat işi ile birlikte büyük değişimlerde yaratabilirsiniz.

Venüs/Plüton etkileşimi ile de bu hafta evinizi güzelleştirmek, boyamak, badana yapmak için uygun koşullar var. Ev almayı planlayanlar bu hafta kredi araştırmasına girebilirler.Miraslarla ilgili olası sorun yaşayanlar bu hafta çözümler ortaya çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.