İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Haftanın ilk günleri aşk ve ilişkiler konusu gündeminizde. İlişkiniz ve duygularınızı nasıl yönlendirmeniz gerektiğine dair önemli fikir alışverişleri...

Haftanın ilk günleri aşk ve ilişkiler konusu gündeminizde. İlişkiniz ve duygularınızı nasıl yönlendirmeniz gerektiğine dair önemli fikir alışverişleri yapabilirsiniz. İlişkinize dair eksik olan bazı duygusal beklentileri karşılamanız ve ilişkilerinizi rayınıza oturtmanız size kendinizi duygusal güvende hissettirecektir. Geçmişte var olan problemleri böylece şifalandırabilirsiniz.

Yalnız olanlar için önemli tanışmalar söz konusu olabilir. Vereceğiniz kararlar önümüzdeki zaman diliminde kaderinizi etkileyecek. Hayal kırkılarınız ve beklentilerinize karşı dikkatli olmalısınız. Hafta ortasından itibaren sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aceleciliğiniz ve dalgınlığınız bazı sakarlıklara yol açabilir.

Hafta sonuna doğru ilişkilerinizde uzun zamandır düşündüğünüz sorunları ve konuları artık çözüme kavuşturmanın zamanı geldi. İlişkilerle ilgili vermeniz gereken sınavlar henüz bitmedi. Karşınıza çıkan engelleri daha farkındalıkla okumanızı tavsiye ederim. Merkür Retro’su hala devam ediyor. Yanlış anlaşılmalar ve iletişimsizlikteki sorunların sizi yalnızlaştırmasına izin vermeyin.

Haftanın Mottosu:

Başkalarının yapamazsın dediğini yapmak en güzel oyundur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.