İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Haftanız sizin burcunuzda oluşan Dolunay etkileriyle, alacağınız önemli duygusal kararlarla başlayabilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Kafanızdaki...

Haftanız sizin burcunuzda oluşan Dolunay etkileriyle, alacağınız önemli duygusal kararlarla başlayabilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Kafanızdaki planlar ve özel hayatınızdaki halletmeniz gereken konular arasında bu haftabaşında sıkışabilirsiniz. İş ve toplum alanlarınızdaki belirsizlikler duygusal olarak sizi etkiliyor. Keyife ve eğlenceli konulara odaklanın zira bu hafta eski konuları halletmek durumundasınız. Özel hayatınızda daha önceden üztlendiğiniz sorumluluklar yeniden ele alınmak üzere tekrar karşınıza gelebilir. 

Özellikle Çarşamba günü daha önceden konuşulmuş bir konuyla uğraşacaksınız. Hareketli yapınızla üstlendiğiniz konuları hızlı bir şekilde hayatınıza geçirebilirsiniz. Cumartesi günü enerjinizi iş hayatınıza harcamaya başlayacaksınız. Oldukça aktif ve hızlı olacağınız bu dönemde çok çalışabilir, stratejik ve kontrolcü davranarak istediğiniz şartlara kavuşabilirsiniz yalnız bir arada çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı daha anlayışla yaklaşmayı ihmal etmeyin. Pazar günü özel ilişkilerinizde kolay etkilenmeler altında olacak, bazı hayalkırıklarıyla yüzleşeceksiniz sevgili İkizler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.