İHANETİN BEDELİ

İHANETİN BEDELİ

Geçen yıl büyük emeklerle 3.lige çıkan Gebzespor bu sezon sadece 1 takımın küme düşeceği grupta göz göre göre küme düşürüldü.

Geçen yıl büyük emeklerle 3.lige çıkan Gebzespor bu sezon sadece 1 takımın küme düşeceği grupta göz göre göre küme düşürüldü.  

Gebzespor’un profesyonel lig macerası sadece 1 yıl sürdü. Geçen sezon büyük emeklerle  şampiyon olarak 3.lige çıkan mor menekşeler bu sezon göz göre Bölgesel Amatör lige düştü. Son oynadığı Erbaaspor’u deplasmanda yenmesi halinde ligde kalacağını ilan etmesi beklenen Gebzespor rakibine 1-0 mağlup olarak 34 puanla 3.lige veda etti.  Erbaa deplasmanında ruhsuzca mücadele eden mor menekşeler ligde kalacak direnişi gösteremeyince tarihi bir rezalet yaşayarak düşürüldü.
ABBAS SIR YÖNETEMEDİ
Geçen yıl Yusuf Öztürk tarafından sportif direktörlüğe getirirken Abbas Sır’ın bu sezon  kulüp başkanı olması çöküş sürecini başlattı. Kulüp içinde otoriteyi sağlayamayan, yönetime başkalarını karıştıran,  transferde yanlış yol haritası izleyen Sır’ın en kritik hatası 7 hafta rakip kaleye bırak gol atmayı, şut atamayan takımın hocası Alaettin Çiçek’te ısrar etmesi oldu. Hiçbir oyun planı olmayan, tiyatro izler gibi takımı izleyen Alaettin Çiçek ‘te ısrar eden Abbas Sır başkanlığındaki  Gebzespor yönetimi camianın sonunu hazırladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.