“İhanet edenleri millet unutmayacak”

“İhanet edenleri millet unutmayacak”

 Saadet partisi ilçe başkanı İlhami Bayrak AKP’den Çayırova belediye bakan aday adayı olan Yaşar Alkan’ı hedef alan Bayrak, “Milli Görüşün...

 

Saadet partisi ilçe başkanı İlhami Bayrak AKP’den Çayırova belediye bakan aday adayı olan Yaşar Alkan’ı hedef alan Bayrak, “Milli Görüşün içerisinden çıkıp bu teşkilatlara hainlik edenleri de bu millet asla unutmaz” şeklinde konuştu.

 Saadet Partisinin Neşetbey Et Lokantasında düzenlediği toplantıda konuşan ilçe başkanı İlhami Bayrak gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bayrak, “ Bize verilen muhalefetlik görevini hakkı ile yerine getirdik. Görev süremiz içinde geriye baktığımızda ilçenin kaynakları yandaşların cebine aktarılmış. 150 bin metre karelik bir pankart yapımı olmuş bu pankart Çayırova’nın yüzölçümünden daha fazla. Yandaşlar para kazansın diye böyle aymazlık olmaz. Çayırova Belediyesi’nde bitmeyen tadilat fahiş fiyatlara alınan malzemeler bu iktidarın başarısızlığının ne büyük göstergesidir. Çayırova belediyesindeki tadilat başladığında Libya’nın başında Kaddafi vardı ama şuan kimse hatırlamıyor. Ortadoğu’da sınırlar değişti bizim tadilatımız bitmedi” dedi.

EVİME KURŞUN YAĞDI

 

Bayrak açıklamalarına şöyle devam etti: “Biz bize verilen görevi çok iyi yaptığımıza inanıyoruz. Benim evim kurşunlandı. Arabama mermi konuldu. Neden? Yandaşa aktarılan kaynaklara engel olduğumuz ve ihaleyi iptal ettirdiğimiz için evime kurşun atıldı. Fakir fukaranın hakkını koruduğumuz için evim kurşunlandı. Fakir fukaranın rızkını yiyenlerden yönetici olamaz. Belediye iflas etmiş durumda haciz memurları belediye binasına, ofis kurdu. İşçiler maaş alamadık diye yolumuzu kesiyorlar. 01.01.2014 de yapacağımız önemli açılamalardan sonra Çayırova’da ki birçok kadro değişecek” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.