İclal Aydın kitap fuarına katıldı

İclal Aydın kitap fuarına katıldı

Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın, onuncusu gerçekleştirilen Kocaeli Kitap Fuarı’na katıldı.

Sevilen yazar İclal Aydın, Yahya Kaptan Salonu’nda gerçekleştirdiği söyleşide annesini konu alan “Üç Kız Kardeş” Kitabının hikâyesini anlattı. Annesinin hastalık sürecini anlatan Aydın,  “Annem gözlerimin önünde unutuşa teslim oldu. Ve bir sabah uyandığında artık bizi tanımıyordu. Bunun ne kadar acı bir durum olduğunun anlatmam mümkün değil” dedi. 

ROMAN YAZMAMA CESARET VERDİ

Aydın, bu durumun kendisine “Üç Kız Kardeş” romanını yazdırmaya cesaret verdiğini de kaydederek, “Bu kitap, eninde sonunda iyilerin kazanacağını göstermesi açısından sizlerden ilgi gördü. Sorunlarımız bile ortaksa biz oradan kardeşiz. Üç Kız Kardeş, zıtlıkların birleşmesi hikâyesidir. Birbirine benzemeyenlerin kucaklaşmasından bir tam gün ortaya çıkacaktır” dedi.

 Okurlarından gelen sorulara da yanıt veren İclal Aydın’dan söyleşi sırasında Kocaeli Kitap Fuarı ile ilgili bir de değerlendirme geldi. Kocaeli Kitap Fuarı’nın kendisi için çok önemli olduğunu kaydeden Aydın, “Bir yazar olarak, Kocaeli Kitap Fuarı’nı kalem olarak görüyorum” dedi. Aydın söyleşinin sonunda okurları için kitaplarını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.