Huzurlu Bayramlar' da 30 kişi yakalandı

Huzurlu Bayramlar' da 30 kişi yakalandı

Kocaeli Polisi, 'Huzurlu Bayramlar' adı verilen uygulamada haklarında çeşitli suçlamalardan yakalama kararı bulunan 6 kişi ile yoklama kaçağı 24 kişiyi yakaladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan 'Huzurlu Bayramlar Türkiye Uygulaması' Kocaeli'nde de gerçekleştirildi. 995 polisin 136 ekip halinde katıldığı uygulama kapsamında şehrin giriş çıkışlarında, otogar, tren garı, kafeler başta olmak üzere birçok bölgede gerçekleştirilen kontrollerde 6 bin 579 kişi sorgulanırken, 895 araç, 3 tekne, 45 iş yeri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde dolandırıcılık, hırsızlık, adam yaralama, çek kanuna muhalefet gibi suçlardan aranan 6 kişi, yoklama kaçağı olarak aranan 24 kişi yakalandı. Ayrıca kayıp olarak aranan 1 çocuk uygulama sırasında bulunarak polis merkezine götürüldü.

UYGULAMA VE ARAMA YAPILDI

Yakalanan şahıslar üzerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet fişek ele geçirildi. Kurusıkı tabanca ile yakalanan bir kişiye ise 908 TL idari para cezası kesildi. Kontrol edilen 895 araçtan 66'sına toplam 44 bin 424 TL idari para cezası uygulanırken, 11 araç da trafikten men edildi. Kaçak olarak alkol satışı yaptığı belirlenen 1 iş yeri ile ilgili olarak ise tutanak tutuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.