Hüseyin Deniz adaylığını resmen açıkladı ve iddialı konuştu;  ‘GÖNÜL DESTEĞİ İSTİYORUM ‘

Hüseyin Deniz adaylığını resmen açıkladı ve iddialı konuştu; ‘GÖNÜL DESTEĞİ İSTİYORUM ‘

Gebze Kadırga Tesisleri ve Gebze FM’in sahibi Kartalspor’un eski yöneticisi Hüseyin Deniz, 29 Haziran’da gerçekleşecek olan Gebzespor kongresi öncesi adaylığını resmen açıkladı.

Başkan adayı Deniz, Gebzespor camiasından ve yerel yönetimden gönül desteği istedi ve ekledi; ‘ Bana gönül desteği verin yeter, gerisi kendiliğinden gelir, Gebzespor doğru yönetilirse herkes elinden gelen desteği zaten verir’ diye konuştu.
GEBZESPOR’U SAHİPSİZ BIRAKMAM 
Gebze Antik Cafe’de düzenlediği basın toplantısına kendisi ve çalışanıyla katılan Hüseyin Deniz,  Başkan adaylığını resmiyete döktü. Deniz, Gebzespor’un sahipsiz kalmaması adına yönetime talip olduğunu ifade ederken şu ifadelerde bulundu; ‘Gebze Belediyesi dahil kimseden para istemiyorum. Bize inanan ve güvenen insanlar gönül desteklerini versinler. Gebzespor’un özellikle kongre sürecinde yaşadığı sahipsizlik beni derinden üzdü. Bizim Gebzespor’la aile olarak güçlü bir bağımız var. Kimse adaylığını açıklamayınca Gebzespor’u yönetmeye talip oldum. Bundan sonra herhangi birisi aday olursa geri çekilmem söz konusu olmaz. Çünkü yönetim kurulu listemi oluşturdum. Hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki günlerde yine düzenleyeceğim bir toplantıyla ekibimi tanıtacağız. Allah’ın izniyle Gebzespor’u güzel günler bekliyor” dedi.
BENİM TAKIMIM SAVAŞACAK
Gebzespor’a güzel bir kadro oluşturacağını dile getiren Deniz, “Bölgesel Amatör Lig, mücadeleye dayalı bir lig. Koşmazsan, mücadele etmezsen maç kazanamazsın. Nasip olur da göreve gelirsek, Gebzespor’a tabiri caizse ‘pitbull’ gibi savaşacak futbolcular kazandıracağız. Benim futbolcu konusundaki en önemli  avantajım U21 Ligi’nin kalkmış olması. Bu ligde bildiğim, tanıdığım çok yetenekli oyuncular var. Kimse merak etmesin, en doğru kadroyu kuracağız” dedi.
HOCAM TUNCAY SOYAK
Teknik direktör konusundaki tercihini de açıklayan Deniz, “BAL Ligi’nde görev yapacak bir teknik adam hırslı ve disiplinli olması gerek. Bu doğrultuda daha önce Gebzespor’u çalıştıran Tuncay Soyak’ı takımın başına getireceğim. Kendisiyle görüştüm ve anlaştım” dedi.
TARAFTARLAR BENİM EVLATLARIM
Konuşmasının son bölümünde Gebzespor taraftarlarına ayrı bir paragraf açan Deniz, “Bana Başakşehir’i mi, Gebzespor’u mu istiyorsun? ‘diye sorsalar hiç düşünmeden Gebzespor derim. Çünkü futbol taraftar ile güzel. Gebzespor’un coşkulu, vefakâr ve cefakâr bir taraftar topluluğu var. Onlar benim evlatlarım. Tribün liderleri de bir araya gelip Gebzespor başkanlığına adaylığım konusunda fikirlerini alacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.