Hürriyet, İzmit halkına seslendi

Hürriyet, İzmit halkına seslendi

CHP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabı üzerinden İzmit halkına seslendi.

Fatma Kaplan Hürriyet’in paylaşımı şu şekilde: “Şahsımı İzmit Belediye Başkan adaylığına layık gören Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimin yetkili organlarına ve İzmitlilere gösterdikleri teveccüh ve itimattan dolayı bütün samimiyetimle teşekkür ediyorum. Her zaman bana güvenen ve inanarak destek olan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin örnek belediyecilik anlayışını ortaya koyacağımız güzel projelerle canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

İZMİT’İ KUCAKLAYACAĞIZ

Üç yıllık milletvekilliği dönemimde tüm gücümle çalıştığım Kocaeli için bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla; işçisinden memuruna, öğrencisinden esnafına, bir ucundan diğer ucuna İzmit’imiz için çalışmaya devam edeceğim. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, 2019 yerel seçimlerinde sevgi ve hoşgörülü hizmet anlayışı ile İzmit’i kucaklayacağız. Çalışacağız, çalışacağız, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ… Hep beraber çalışacak, hep beraber başaracağız. Saygılarımla.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.