Hüma Hatun Kampı’na Darıcalılar giremiyor

Hüma Hatun Kampı’na Darıcalılar giremiyor

Darıca Bayramoğlu’nda Büyükşehir tarafından yaptırılan Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’na Darıcalılar’ın giremediğine dair şikayetler Büyükşehir’de Meclis gündemine taşındı.

Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce geçen dönem yaptırılan Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’na Darıcalılar’ın giremediğine dair sorun Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne de taşındı. CHP Grubu sözcüsü, Körfez Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir, “Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde bulunan Diriliş Hüma Hatun Gençlik Kampı’na Darıca halkı girememektedir. Bu hususta bilgi alınmak istenmiş ancak sonuç alınamamıştır. Meclis üyesi kimliği ile yapmak istediğimiz incelemeye de güvenlik ve görevliler tarafından çeşitli bahanelerle yardımcı olunmamıştır” diyerek Başkan Büyükakın’a 3 soru yöneltti.

HEYET OLUŞTURULACAK

Büyükakın, “Orası bayan kampı olduğu için bu konuda hassasiyet var. O nedenle arkadaşlar müsaade etmemiş olabilirler” dedi. Taşdemir ise “Biz bayan meclis üyemizle gittik” dedi. Büyükakın ise “O zaman yanlış yapmışlar. Bu konuda bir heyet oluşturun. Birlikte gidip baksınlar Konusu suç teşkil eden bir şey yapmıyorlar Müsterih olun” dedi.

BELEDİYE HİZMET ALANI KAZANIYOR

Çayırova Şekerpınar Mahallesi’ndeki nazım imar planı değişikliği ile ilgili konuşan CHP’li Taşdemir, “İmardan sorumlu olan Belediye başkan yardımcısı kayıp değerlerle plan değişikliği yapmış. 300-400 dönüm arazide bu tip işlemler yapmış. Her yasal işlem ahlaklı ve etik değildir” dedi. Başkan Büyükakın, “CHP’li meclis üyelerimiz Çayırova Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler. Eğer iddianızda haklıysanız gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz. O iddia boşa çıkartılmış yani doğru iş yapmışlar. Belediye hizmet alanı kazanıyor. Arkasında durulması lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.