“Hükümet samimiyetten uzaklaştı”

“Hükümet samimiyetten uzaklaştı”

  Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Temsilci toplantısı yaptı.  Toplantıya sendikanın yetkili olduğu hastanelerdeki temsilciler...

 

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Temsilci toplantısı yaptı.  Toplantıya sendikanın yetkili olduğu hastanelerdeki temsilciler ile  sendika yöneticileri katıldı.

Toplantıda sağlık sektöründeki gelişmeler hakkında temsilcileri bilgilendiren  Şube Başkanı Çeker; Hükümeti samimiyete davet ediyoruz. Diyen Çeker yıpranma payı konusunda açıklama yaptı.

Hükümetin sağlık çalışanları için çıkarmaya çalıştığı yıpranma payı konusunda açıklama yapan  Şube Başkan  Ömer Çeker;”Sağlık çalışanları yetersiz istihdam, yoğun iş yükü, şiddet ve ekonomik kayıplar gibi çalışma hayatında birçok sorunla uğraşmaktadırlar. Çalışanlar, sorunlarına çözüm beklerken;  Hükümet yetkililer sağlık çalışanlarına sürekli müjdeler verip oyalamak, ortaya somut bir şeyler koymamak gibi bir anlayış adeta günü kurtaran bir gelenek halini almıştır. Başta yıpranma payı olmak üzere özlük haklarında iyileştirilmelerin yapılacağı yıllardır sadece söylenmektedir. Söylenmeye de devam etmektedir. Siyasilerimizin kamuoyuna müjde olarak sunduğu bu tür açıklamaları sürekli yaparken icraatın gereğini yapmamaları düşündürücüdür. Bu tutumları nedeniyle hükümeti samimiyetten uzaklaşmıştır”Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.