Hukukçu başkan adayına  Hukukçu başkan yardımcısı adayı

Hukukçu başkan adayına Hukukçu başkan yardımcısı adayı

31 Mart yerel seçimleri öncesi yarın kritik gün. YSK’ya gerek başkan adaylıkları gerekse belediye meclis üyesi adaylıkları için listeler yarın teslim edilecek.

burak-ulukoylu.jpgebru-cerrah.jpg

31 Mart yerel seçimleri öncesi yarın kritik gün. YSK’ya gerek başkan adaylıkları gerekse belediye meclis üyesi adaylıkları için listeler yarın teslim edilecek. Cumhur İttifakı’nda AKP’li belediye başkan adaylarının meclis listesine girecek MHP’liler; Millet İttifakı’nda ise CHP’li adayların listesine girecek İYİ Partililer ile İYİ Partili adayların listesine girecek CHP’liler merak konusu.

YA HEP YA HİÇ MİSALİ

Millet İttifakı’nın Gebze ayağında bir soru yanıtını buldu. İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı; meclis üyeliği adaylığı listesine Avukat Burak Uluköylü’yü kontenjandan önerdi. Bu şu anlama geliyor. Seçimi Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Avukat Recep Dursun kazanırsa Uluköylü hem Büyükşehir ve Gebze Belediye Meclisleri’ne üye olarak girecek. Hem de kuvvetle muhtemel, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı olacak. Dursun seçimi kaybederse, Meclis’e bile giremeyecek.

MİMAR CERRAH, İYİ’NİN BEŞİNCİ SIRASINDA

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı belediye meclisinin sıralı listesine ise sırasıyla Kayhan Özer, Umut Aydoğdu, Birol Elüstü, Orhan Kahya, Mimar Ebru Cerrah, Recai Sarıkaya ve Hüseyin Sarıçayır önerildi. Bu isimlerden hangisi listeye kaçıncı sıradan girer bilinemiyor ama Kayhan Özer o listenin İYİ Parti kontenjanının birincisi olacak. Aynı kontenjandan Aydoğdu iki, Elüstü üç, Kahya dört, Cerrah beş, Sarıkaya altı ve Sarıçayır yedinci sırada yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.