Hodri Meydan’dan Hürriyet’e ziyaret

Hodri Meydan’dan Hürriyet’e ziyaret

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanlığına seçilen Ertuğrul Derya ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

Kentin en büyük ve en değerli markalarından biri olan Kocaelispor taraftar topluluğu Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Derya ve yönetim kurulu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kocaelispor’un bu kent için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıldı.
YENİ YÖNETİM KURULU
Başkan Hürriyet’e yapılan ziyarette Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Ertuğrul Derya’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Kerem Erman, yönetim kurulu üyeleri Haluk Bozo, Muharrem Ceylan, Serhan Ceylan, Şenol Çalım Kerem Çelik ve Mehmet Açık hazır bulundu.
MARATONA BEKLİYORUZ
Ziyarette konuşan Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Ertuğrul Derya, “Başkanımızın Kocaelispor’a ilgisini çok iyi biliyoruz. Kendisi sürekli maratonda Hodri Meydan’ın yanında yer aldı. Kendisini yeni sezonda da aramızda Hodri Meydan tribününde görmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.
HÜRRİYET; KOCAELİSPORLUYUM
Hodri Meydan Taraftar Derneği yeni Başkan ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden başkan Hürriyet,  “Ben Milletvekili olmadan önce de Kocaelisporluydum, Milletvekili olduktan sonrada. İzmit Belediye Başkanı iken de Kocaelisporluyum. Kocaelispor benim için çok önemli ve büyük bir değerdir. Yeni sezonda da maraton tribününde Hodri Meydan’ın içinde olacağım” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.