HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

 Bölgesel Amatör lig 9.grupta ligin dibine vuran Çayırovaspor’da futbolun patronu Vahdet Kılıç Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş’la devam edeceklerini...

 

Bölgesel Amatör lig 9.grupta ligin dibine vuran Çayırovaspor’da futbolun patronu Vahdet Kılıç Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş’la devam edeceklerini açıkladı.

Kılıç "Kötü gidişat ile ilgili olarak Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş'ın görevine son vermememizi bekleyenler boşuna beklemesinler. Hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Perşembe günü yapacağımız çift kale karşılaşmasının ardından futbolcu ve teknik ekibimizle yemekli bir toplantıda bir araya geleceğiz. Oynamayan futbolcularımızın belki hocalarına karşı duygusal tepkileri olabilir. Bunları konuşarak halledeceğiz. Daha iyi bir oyun ve mücadele için hocamızla da konuşacağız. Uzlaşıcı, yapıcı ve bütünleştirici bir toplantı yaparak sorunları masaya yatıracağız. Çözümü için gerekli tedbirleri ve uygulamaları da hayata geçireceğiz. Ama net olarak şu bilinmelidir ki Rıdvan Hocamızla yollarımız devam edecektir. "dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.