Hobi bahçeleri büyük ilgi görüyor

Hobi bahçeleri büyük ilgi görüyor

   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova'da hobi bahçeleri, rekreasyon alanı ve kuştepe ormanı çevrelerinde...

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova'da hobi bahçeleri, rekreasyon alanı ve kuştepe ormanı çevrelerinde incelemelerde bulundu.

Çayırova Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Karaosmanoğlu Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçede bir dizi programa katıldı.

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'la birlikte hobi bahçeleri, rekreasyon alanı ve kuştepe ormanı çevrelerinde incelemelerde bulunan Karaosmanoğlu, programını ev ve taziye ziyaretleri ile sürdürdü.

"Organik üretimin ve insanların yeni hobiler edinmesinin önemli bir adımı da hobi bahçeleridir" diyen Karaosmanoğlu, vatandaşı üretime teşvik eden bu çalışmasından dolayı Akbaş'ı tenrik etti.

Hobi bahçeleri ile organik üretime büyük bir katkı sağlamaya ve aynı zamanda Çayırova'lıların vakit geçirebileceği güzel bir tesis oluşturmaya çalıştıklarını belirten başkan Akbaş, hobi bahçelerinde her türlü sebze ve meyve yetiştirilebildiğini ifade etti. Cumhuriyet Mahallesi'nde oluşturulan hobi bahçelerinin günden güne dolduğunu ifade etti.

Akbaş ve Karaosmanoğlu hobi bahçelerinde üretim yapan vatandaşlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.