“Hizmete devam etmek için adayım”

“Hizmete devam etmek için adayım”

  Dilovası’ında AKP’den aday adaylarına bir yenisi daha eklendi. S.S. Dilovası 154 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Dilovası...

 

 

Dilovası’ında AKP’den aday adaylarına bir yenisi daha eklendi. S.S. Dilovası 154 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Dilovası AKP kurucu üyelerinden olan Osman Aktaş Aday adaylık başvurusunu Dilovası İlçe Başkanlığına sundu.  

AK PARTİ'NİN NEFERİYİM

Aktaş'ın aday adaylığı başvurusuna Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve çok sayıda davetli de katıldı. S.S. Dilovası 154 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Dilovası AKP kurucu üyelerinden olan Osman Aktaş,"Partimizin Dilovası'na yaptığı hizmetlere katkı sunmak için yola çıkıyorum.

 

Dilovamız yeni ilçe statüsünü almasına rağmen yılların birikmiş sorunları içerisinde kendi kabuğunu yeni yeni kırmaya başlamıştır. AK Parti iktidarı ile 4,5 yılda güzel hizmetler almasına rağmen, hizmet açlığı devam etmektedir. Bizde bu hizmet açığını kapatmak için elimizi taşın altına koymak için yola çıktık. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor ve AK kadrolar ile hizmete devam etmek için aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.