HİSAREYN ŞAMPİYON

HİSAREYN ŞAMPİYON

 U-17 Ligi F grubunda mücadele eden Hisareynspor sezonu grup şampiyonluğu ile tamamlayıp Play-Off mücadelesi verecek. Yeşil beyazlı gençlerin hedefi...

 

U-17 Ligi F grubunda mücadele eden Hisareynspor sezonu grup şampiyonluğu ile tamamlayıp Play-Off mücadelesi verecek. Yeşil beyazlı gençlerin hedefi Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmek

13 MAÇTA 52 GOL ATTILAR

 

İlimizde gençler tüm yaş kategorilerinde mücadele aralıksız devam ederken grup maçlarını 13 galibiyet bir mağlubiyetle tamamlayan Hisareynspor F grubunu şampiyon olarak bitirdi. Yeşil beyazlı gençler 13 maçta rakip filelere 52 gol atarken kalelerinde 12 gol gördü. Hisareynspor son maçında Değirmendere Stadı’nda Gölcük Şirinköyspor’u 2-0 mağlup etmesinin ardından yeşil beyazlı gençler coşkuyla şampiyonluğu kutladı.

 

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

 

Değirmendere Stadı’nda oynanan son maçın ardından Play-Off mücadelesi verecek olan Hisareynspor U-17 gençleri aynı başarıyı Play-Off’ta tekrarlayarak ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmek istiyor. Hisareynsspor U-16 takımı Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Ayrıca U-19 takımı da Play-Off için grubunda iddialı durumda. Hisareynspor U-17 takımında antrenör Bayram Kasap görev yaparken, U-19 takımını Sezgin Gürdal ve U-19 takımını Öner Akdoğan çalıştırıyor.

 

BAŞKAN CELAL KABA KUTLADI

 

Hİsareynspor altyapı koordinatörü Muammer Akçay bu sezon genç takımlarda iddialı olduklarını açıklarken üç kategoride Türkiye şampiyonalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmeyi planladıklarını açıkladı. Hisareynspor Başkanı Celal Kaba ise genç futbolcuları bu sezon sergiledikleri başarılı performanstan dolayı ayrı ayrı kutlarken gelecek için gençlere yatırım yapmaya ve onlara özen göstermeye devam edeceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.