HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DAN İMZA ŞOV

HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DAN İMZA ŞOV

Gebze süper amatör lig ekiplerimizden Hidropaks Tayfunspor iç ve dış transferde anlaştığı oyunculara kulüp lokalinde imza töreni düzenledi.

tayfunspor-1-resim-alti-yazisi-.jpg

Bölgemizin deneyimli yıldızı Mehmet Yılmaz (Şifo) kendisini Tayfunspor’lu yapan sözleşmeye imza attı.

 

Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Sportif Direktör Serdar Bulun, Teknik Sorumlu antrenör Fatih Yıldız ve yardımcı antrenör İbrahim Babur’un hazır bulunduğu törende futbolcular kendilerini Hidropaks Tayfunspor’lu yapan sözleşmeye imza attılar. Yeni sezonda hedefini üst sıralar olarak belirleyen Tayfunspor kadrosunu Mehmet Yılmaz (Şifo) Serdar Zengin, Sefa gibi önemli isimlerle güçlendirirken geçen sezon namağlup takımın iskelet kadrosunu bozmayarak riske girmedi.

ANAHTAR KİMDE?

Gebze’nin en sorunsuz ve elit kulüplerinden biri olan Hidropaks Tayfunspor imza törenini Gebze amatör evinin toplantı salonunda yapmak istedi bunun içinde KASKF’nin yetkili isimleriyle görüşüldü ve onay alındı. Ancak gün içinde anahtar bir türlü amatör evine gelmeyince zorunlu olarak, yaklaşık 30 kişilik takım imza törenini 15 m2 lik alanı bulunan kulüp lokalinde yapıldı. Birkaç kulüp dışında diğer kulüplerin aylarca kapısını açmadığı amatör evinin üst katı yıl boyunca neredeyse hiç kullanılmıyor.  Hastane büyüklüğünde olan Gebze amatör evini, değerli kulüplerimiz yılda bir kez sadece 1 saat imza töreni için kullanamayacaksa amatör evi neden yapıldı? Yada anahtar birilerinin keyfine göre mi getirilmedi? Anahtar hangi görevlideydi?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.