HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Gebze Bölgesinin tek süper amatör lig temsilcisi olan Hidropaks Tayfunspor yeni sezon öncesi yoğun tempoda çalışıyor.

Sportif Direktör Serdar Bulun takımın ve teknik kadronun çalışmalarından memnun olduklarını kaydetti.

KALİTE FARKI

Çalışmalarını Metin Oktay stadında Fatih Yıldız idaresinde sürdüren süper lig ekibi önceki gün yaptığı hazırlık maçında 1.amatör küme takımlarından Çayırova Menderesspor’u 2-1 yenerek moral buldu. Rakibi karşısında kaliteli futbolcularıyla sonuca gitmeyi bilen Gebze temsilcisinde Teknik Sorumlu antrenör Fatih Yıldız ağırlıklı olarak gençlere de şans verdi.

RAKİP GEBZE AKADEMİ

Skordan daha çok ortaya koyduğu coşkulu ve pasa dayalı futbolla beğeni toplayan Tayfunspor bugün (cumartesi günü) Gebzespor Akademi takımıyla hazırlık maçında karşılaşacak. Mücadele 19.00 da Metin Oktay stadında başlayacak.

‘SPOR BİRLEŞTİRİCİ UNSUR OLMALI’

Sultanorhanspor ve Arapçeşmespor’un lige katılmama kararı almalarına üzüldüğünü kaydeden Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun gruplarda tek Gebze takımı olmanın dezavantajlarını mutlaka yaşayacaklarını söyledi.

Geçen sezon olduğu gibi çıkıp fair –play çerçevesi içinde izleyenlere keyif veren, coşkulu futbol oynayan ve şampiyonluk yarışının içinde bir Tayfunspor olmak istediklerini kaydeden başarılı spor adamı kaliteli ve karakterli futbolculardan kurulu bir ekibiz Gebze’yi başarılıyla temsil edeceğiz’ diye konuştu.

KONUŞAN ÇOK DESTEK VEREN YOK

Altyapının zeminini hazırlamak için A takımın marka değerini daha çok yükseltmeleri gerektiğini kaydeden Serdar Bulun, hedeflediğimiz bu yolda önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Bizde yıllarca futbol oynadık. Tayfunspor’da üstlendiğimiz misyon gündelik değil. Kendi futbolcusunu üreten, öz kaynak modelini benimseyen bir takım çalışmalarımız var. Herkes akıl veriyor. Şöyle yapın böyle yapın diyor. Herkesin kendine göre doğruları var. Samimi telkinlere büyük saygı duyuyoruz. Ancak bu iş sadece konuşmakla, akıl vermekle olmuyor.  Hidropaks Tayfunspor doğru isimler tarafından doğru yönetiliyor. Geçen yıl Tayfunspor çatısı altında olan kimse hiçbir rakibine yada hocasına saygısızlık yapmadı. Hoşgörülü olmak, rakibe, hakemlere saygı duymak bizim olmazsa olmazımız. Spor halkları birleştiren bir unsur olmalı, ayrıştıran değil. Biz bu misyonla Kocaeli futboluna hizmet etmek istiyoruz ve büyüklerimizden, spor camiasından da destek bekliyoruz.’ Diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.