“Hiç kimsenin değil CHP’nin adamıyım”

“Hiç kimsenin değil CHP’nin adamıyım”

  **10 Aralık’ta yapılacak olan CHP İlçe kongresinde aday olan İlçe Başkanı Recep Dursun, “Hiçbir grubun ve kimsenin adamı değilim, ...

 

 

**10 Aralık’ta yapılacak olan CHP İlçe kongresinde aday olan İlçe Başkanı Recep Dursun, “Hiçbir grubun ve kimsenin adamı değilim,  CHP’nin, örgütün adamıyım. ”dedi.

 

 

CHP İlçe Başkanı Recep Dursun, 10 Aralık’ta ki kongreye sayılı günler kala gazetemize açıklamalarda bulundu. Dursun, aday olanlara başarılar dileyerek, “Demokratik bir seçim olacak.  Delegelerle yaptığım görüşmelerde önde olan benim, ikinci sırada ise Musa Yılmaz var.  Bundan dolayı seçimi kazanacağıma inanıyorum.  Çünkü ben hiçbir grubun, kişinin adamı değilim.  CHP’nin ve örgütün adayıyım. Bağımsız olarak aday oldum ve bana gerçek gücü, partinin temiz vicdanı olanlar veriyor. ”diye konuştu.

SOL GELENEKTEN GELİYORUM

Sol gelenekten geldiğini ve geçmişi olduğunu söyleyen Recep Dursun, “Siyaseti eskiden beri hep  halka dokunarak yapıyorum. Bizim dışımızda öteki insanlarla CHP’yle buluşturup gerçekleri anlatıyoruz. Bundan dolayı bizim hedefimiz öteki insanları da CHP’ye kazandırarak yerelde ve genelde iktidarı kazanmak.

Seçimi kaybetsem bile başka bir yere gitmem söz konusu değil.  Ben CHP’ye geldiğim de ilçe başkanı mıydım? Bunlar dedikodu siyaseti ”dedi.

VEKİLLERİN MÜDAHALESİ YOK

İlçe kongresinde milletvekillerinin bir müdahalesi olmadığını ve bunu hissetmediğini de  ifade eden Recep  Dursun, “Delege seçimlerine müdahil olmadık, herkes kendi mahallesinde  tercihini yaptı ve delegeler seçildi.  Bu anlamda vekillerinde kongre ve delege seçimlerine müdahalesi olduğunu sanmıyorum, en azından ben öyle bir şey hissetmedim.

Yeni yönetimimiz şekillendi, gerçekten çalışacak ve etkin görev alacak arkadaşlarımız var.  Burada önemli olan seçildikten sonra 2019’da ki 3 seçimde etkin bir şekilde çalışacak yönetimdir. ”dedi.

Haber:  Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.