HEYECAN FIRTINASI KOCAELİ'DE

HEYECAN FIRTINASI KOCAELİ'DE

  Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve Gebze İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası İl Şampiyonalarında Liseler Masa Tenisinde...

 

 

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve Gebze İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası İl Şampiyonalarında Liseler Masa Tenisinde grup müsabakaları devam ediyor.

 

 

ERKEKLERDE GEBZE TEVİTÖL VE GOSB TADIM JALE LİDER BİTİRDİ

 

 Genç erkekler mavi grupta Gebze İnanç Türkeş Özel Lisesi grup birincisi olurken ikinciliği Ç.Ova Ş.İlhan Küçüksolak And. Lisesi, üçüncüğü Darıca Ülkün Yalçın And.Lisesi elde etti. Kırmızı Grupta birincilik GOSB'un olurken ikinciliği Sarkuysan, üçüncüğü Gebze Endüstri Meslek Lisesi aldı.

 

KIZLARDA SARKUYSAN VE FEVZİ ÇAKMAK AND.LİSESİ

 

Genç kızlar kategorisinde geçen yılın Kocaeli Şampiyonu Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi bu yıl da iddialı olduğunu göstererek rakiplerine gözdağı verdi. Mavi grubu birinci bitiren Gebze Sarkuysan And. Lisesinin ardından ikinciliği Ç.Ova Ş.İlhan Küçüksolak And.Lisesi, üçüncülüğü Ç.Ova gosb Tadım Jale Y.T.E.M.L. elde etti. Kırmızı grupta birinciliği Fevzi Çakmak And.Lisesi alırken, ikinci Ç.Ova Yapı Kredi Bankası K.M.L. Üçüncülüğü Gebze Atatürk Anadolu Lisesi aldı.

 

SARKUYSAN AND.- GOSB T.J.YÜCEL E.M.L. NEFES KESTİ

 

 Gebze Spor Salonunda yapılan 3.gün karşılaşmalarında kaliteli ve çekişmeli müsabakalar oynanırken öyle bir karşılaşma vardı ki adeta nefesleri kesti. Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi ile Çayırova GOSB Tadım Jale Yücel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi genç erkek karşılaşması salonda bulunanlar tarafından ilgiyle izlenirken 2-2 biten setlerin ardından 5.set (tie-break) uzun süre hafızalardan silinmeyecek mücadeleye sahne oldu. Seti 15-13 alan Çayırova temsilcisi karşılaşmadan da 3-2 galip ayrıldı... Günün diğer karşılaşmalarında da rakibine üstünlük kuran GOSB Tadım Jale A.T.E.M.L grubunu lider tamamlarken Sarkuysan Anadolu Lisesi 2.likle yetinerek umudunu Kocaeli'deki karşılaşmalara taşıdı.

 

KARŞILIKLI CENTİLMENLİK DİKKAT ÇEKTİ

 

Beden Eğitimi Öğretmenlerinin centilmenlikleri öğrencilerine de aksederken, müsabakalar sonunda oyuncuların ve öğretmenlerin birbirlerini kutlaması takdirle karşılandı..

 

FİNALE BİLET ALANLARIN SIRALAMALARI

Kocaeli'de yapılacak olan final grubu karşılaşmalarına gitme hakkını gruplarında ilk üçe giren aşağıdaki takımlar elde ederken 27 takım arasında dereceye giren diğer takımlar da öenmli bir başarıya imza atmış oldular.

ERKEKLER MAVİ GRUP

1. TEV İNANÇ TÜRKEŞ VAKFI LİSESİ

2. Ç.OVA Ş.İLHAN KÜÇÜKSOLAK A.L.

3. DARICA ÜLKÜN YALÇIN A.L

4. GEBZE SAĞLIK MES.LİSESİ

5. GEBZE ANADOLU ÖĞRT.LİSESİ

KIRMIZI GRUP

1. Ç.OVA GOSB TADIM JALE YÜCEL E.M.L

 2. SARKUYSAN A.L.

3. GEBZE E.M.L.

4. GEBZE AND.İMAM HATİP LİSESİ

5. DİLOVASI Ç.P.L.

 KIZLAR MAVİ GRUP

1. SARKUYSAN A.L.

2. Ç.OVA Ş.İLHAN KÜÇÜKSOLAK A.L.

3. Ç.OVA GOSB TADIM JALE YÜCEL E.M.L.

KIRMIZI GRUP

1. Ç.OVA FEVZİ ÇAKMAK A.L.

2. YAPI KREDİ BANKASI M.L.

 

3. GEBZE ATATÜRK A.L.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.