‘Herkesin oyuna talibim’

‘Herkesin oyuna talibim’

CHP Darıca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yakup Törk gazetemize yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Yerel yönetimde 20 yıldır aynı zihniyetin...

CHP Darıca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yakup Törk gazetemize yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Yerel yönetimde 20 yıldır aynı zihniyetin olduğunu ifade eden Törk, “Artık değişim zamanıdır. Darıca’da kazanmak için herkesin oyuna talibim” dedi.

CHP DARICA’DA SEÇİMİ KAZANACAK

Gazetemize dün bir ziyaret gerçekleştiren CHP Darıca Belediyesi Başkan Aday Adayı Yakup Törk gazetemizin imtiyaz Sahibi İsmail Kadı ile görüştü. Parti tarafından aday adaylarına Eskişehir’de verilen eğitime katıldığını belirten Törk, “Uzman bir ekiple yaptığımız çalışmalar neticesinde partimizin hangi mahallelerde az oy olduğunu tespit ettik. AKP ile CHP’nin arasındaki en fazla oy oranın farklı olduğunu dört mahallenin olduğunu belirledik. Başta bu dört mahalle olmak üzere Darıca’nın tüm mahallelerinde çalışacağız. Yapacağımız çalışmalarla Darıca’da seçimi kazanacağız” dedi. 

ÖNSEÇİM VE KAMUOYUNA SORULMALI

Adayların belirlenmesinde önseçimden yana olduğunu belirten Törk, “Adayın belirlenmesinde önseçim olmalıdır. Ancak önseçimle birlikte kamuoyuna da sormak gerekir. Adayların seçimlere iki ay gibi bir süre kala belirlenmemesi gerekir” şeklinde konuştu. Yakup Törk, uzun zamandan beri Darıca’da ikamet ettiğini ve artık Darıcalı olduğunu belirterek, “Darıca’yı Darıcalılarla birlikte yönetmek istiyoruz. Sürekli hayatın ve insanların içersindeyiz. Halkın Darıca ile ilgili olarak sıkıntılarını ve sorunlarını dinliyoruz. Bu sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında neler yapılması gerektiğini açıklıyoruz” diye belirtti. 

20 YILDIR AYNI ZİHNİYET VAR

Yerel yönetimlerin 20 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetildiğini açıklayan Törk, “20 yıldır belediyeleri yöneten bu zihniyetin belediyeleri ne hale getirdiğini görüyoruz. Artık değişimin olması gerekir. Aday olduğum takdirde herkesten oy isteyeceğim. Bizler bir kesimin veya birilerinin değil herkesin adayı olacağız. Bu nedenle diyoruz ki kekresin vereceği oya talebiz” dedi. Yakup Törk son  olarak ise kendisi dışında başka birinin aday gösterilmesi durumunda partisinin kazanması için çalışacağını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.