“Herkesi kucaklayacağız”

“Herkesi kucaklayacağız”

  Saadet Partisi Kongre sürecinin ikinci adımını Körfez’de attı. Körfez İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde...

 

 

Saadet Partisi Kongre sürecinin ikinci adımını Körfez’de attı. Körfez İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Kongrede konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik “ Şu anda ülkemizde yerelde de genelde de çok ciddi manada sıkıntıları biz hissediyoruz. Peki, biz ne istiyoruz, yaşadığımız kenti ve kentle alakalı oluşan yaşam düzeyimizin üst seviyelere çıkmasını arzu ediyoruz. Sıkıntılarımızın ortadan kalkmasını arzu ediyoruz. Bunun çalışma alanı belli; bizim gözlüğümüz diyor ki, eğer komşun gülüyorsa sende mutlusun, sokağa çıktığında eğer millet huzurlu ve mutlu ise sen bu noktada başarılısın, senin mutluluğun kardeşinin mutluluğundan geçiyor diyor. Dolayısıyla bizler bu çalışmalarımızı inşallah önümüzdeki süreçte yerelden başlamak kaydıyla bütün Türkiye’yi kucaklayacağız.’’ Dedi.

13 İLÇENİN ANAHTARI BİZİM OLACAK

Çelik konuşmasının sonunda 13 – 0 sloganını hatırlatarak ,’’Kongrede seçilen kardeşlerimizi tebrik ediyorum, bu kardeşlerimiz yapacakları çalışmalarla inşallah Körfez’in anahtarlarını genel başkanımıza teslim edecekler.  Bizler beraberce 13-0 sloganıyla yola çıktık, Kocaeli’mizin bir geleneği var, biz bu geleneği devam ettireceğiz. Geçtiğimiz dönemde milletimiz AKP’ye verdiler. İnşallah bu 13 ilçenin anahtarını sizlerin de çalışmaları ve gayretleriyle Saadet Partisi ve Milli Görüş alacak.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.