Her şey temiz bir gelecek için

Her şey temiz bir gelecek için

  Beylikbağıspor yönetimi önceki akşam mahalle okullarında görev yapan kulüp müdürleri ve beden eğitimi öğrenmelerine yönelik bir organizasyon...

 

 

Beylikbağıspor yönetimi önceki akşam mahalle okullarında görev yapan kulüp müdürleri ve beden eğitimi öğrenmelerine yönelik bir organizasyon düzenledi. Toplantının ana konusu Beylikbağı’nda faaliyet gösteren ilk ve orta okul öğrencilerini mahallenin tek kulübü olan Beylikbağıspor’a yönlendirerek spor yapmalarını sağlamak.

 

ÇAĞIN ORGANİZE ETTİ

Kulüp Başkanı Ali Çağın’ın organize ettiği yemekli toplantı ya Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, kulüp yönetimi ve  Beylikbağı’nda faaliyet gösteren okulların idarecileri katıldı. 

 

AİLELERE ÖNEMLİ GÖREV

Son dönemlerde altyapıya verdiği değerle adından söz ettiren ve başarılı olan Beylikbağıspor mahalle de faaliyet gösteren okullara yönelerek, gençlere spor yapacakları imkanlar sağlıyor. Bu konuda aileleri ve okul idarecilerini bilinçlendirecek organizasyonlar düzenleyen Beylikbağıspor önceki akşam geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek sinevizyon gösterileriyle okul idarecilerine sporun sosyal yaşama ve sağlığa olan etkilerinden bahsetti.

 

TEŞEKKÜRLER ALİ ÇAĞIN

 

Beylikbağıspor’a bambaşka bir hava getiren, girişimci ve vizyon sahibi biri olarak bölge sporunun gelişimi açısından önemli bir şans olan Başkan Ali Çağın’a okul idarecilerinden destek sözü geldi. Genç nesillere yönelik yapılan her türlü işe destek vermek gerektiğini belirten okul idarecileri, Beylikbağı’nın sosyal yaşam konusunda ciddi eksikliği var. Bu konuda sizin göreviniz ve misyonunuz en az biz öğretmenler kadar önemli, Okul idarecileri olarak üzerimize düşeniz yapmaya gayret edeceğiz. Bu organizasyonu düzenleyene teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.