‘Her şey  güzel olacak’

‘Her şey  güzel olacak’

Gebzespor’un kulüp başkanı Abbas Sır, sezonun ikinci yarısından oldukça umutlu olduğunu söyledi. Başkan Sır, Genel Kurulda yollarına yönetimlerini güçlendirerek devam edeceklerini söylediler.

Son derece güç şartlarda Gebzespor’un başkanlığına gelen ve ateşten gömleği giyen kulüp başkanı Abbas Sır, özel açıklamalar yaptı. Sır sezonun ilk yarısında istediklerinin hemen hemen tamamını yerine getirdiklerini belirtti.

 

400 BİN TL BORÇ 

Planlananın çok dışına çıkmadıklarını belirten Sır şu ifadelere yer verdi: Planladığım her şey istediğim gibi devam ediyor. Maddi ve manevi anlamda toparlanmış durumdayız. Büyük bir sorunumuz yok. Vergi yapılandırmamızı yaptık, tesisimize doğalgazımız da geldi. Toplam 400 bin lira kadar maç başı borçlarımız var. 150 bin lirasını ödeyeceğim.

 

KAMP LARA MIRACLE OTEL’DE

Kalan 250 bin lira için de çalışmalarımı arttıracağı. Antalya kampımız Lara’da Miracle Otel’de olacak ve 2 Ocak’ta başlayacak. 3 hazırlık maçı düşünüyoruz. Kadromuzda 28 futbolcu var. Kamp öncesi 1-2 arkadaşımız ile yollarımız ile ayrılacağız. Yeni teknik adamımız Alaettin Çiçek’ten de çok memnunuz. Kan değişikliği takıma olumlu yansıdı, hocamız takıma ayrı bir hava getirdi. İnanıyorum ki iyi bir devre arası kampı ile ikinci yarıda her şey çok daha güzel olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.