“Her puanın çok önemi var”

“Her puanın çok önemi var”

Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 3-0 kazandıkları Bucaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galibiyetten dolayı oyuncularına teşekkür eden Gündoğdu, ligde her puanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Galip Gündoğdu’nun açıklamaları şöyle:

 “İLK DEVRE SERTLİĞE KARŞILIK VEREMEDİK”

“Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bucaspor genç ve dinamik bir takım. Bunun yanında da altyapısı ve temeli çok kuvvetli gençler. Maçtan önce rakibimizi analiz ettik. İlk devre onların sertliğine karşılık veremedik. Oyunu bize bırakacaklarını biliyorduk. Önde yalandan bir baskı yapıp, geri çekilip arkaya sızma toplarla sonuç almaya çalışacaklardı. Oyunu daralttılar, biz de genişletemedik. İkinci devre ise rakibimize daha yakın oynadık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Oyuncularım hem mücadele yönünden hem de oyun yönünden üstünlüğü sağlayınca da skor ortaya çıktı. 3-0’lık net bir galibiyet aldık, oyuncularıma teşekkür ediyorum.”

“MERT’İN BELİNDE SIKINTI OLDU”

“Küçük Kerem sezon başından beri hem fiziksel hem de mental olarak olumlu sinyali veriyordu. Onu da kazanma adına, uzun boylu olduğu ve orta sahaya direnç katacağını düşündüğümüz için tercih ettik. Zaten orta sahada iki alternatifimiz var. İki Kerem’den küçük olanı tercihten yana kullandık. O da şansını çok iyi kullandı. İnşallah Kocaelispor, dinamik bir orta saha kazanmış olacak. Mert’in belinde sıkıntı oldu. Durumu MR’dan sonra belli olacak. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Rakiplerimizi analiz edip, mücadelemizi yapacağız. İyi oyunun karşılığı puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız. Geldiğim günden beri söylüyorum. Bu ligde her puanın çok önemi var. İç sahada dahi, yenemezsek yenilmeyeceğiz kuralıyla oynayıp, deplasmanlardan da puanla dönmeye çalışacağız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.