‘Her mecliste bir şeyler değişiyor’

‘Her mecliste bir şeyler değişiyor’

Gebze Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan Mermerciler Fuar Alanı olarak bilinen proje ile ilgili olarak, “Bu yerle ilgili olarak her mecliste bir şeyler değişiyor.” dedi.

meclis-(1)-001.jpgmeclis-(2)-002.jpg

Gebze Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı ikinci oturumu dün gerçekleştirildi. Toplantıda Gebze Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi belirlendi. 2019 yılı bütçesi gelir ve giderde 448 Milyon TL olarak belirlendi. Gündem dışı söz alan Gebze Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan, “Mermerciler Anadolu Ticaret Vadisi’ne döndü. 500 dönüm orman arazisi buraya devredildi. Devreden müdür arkadaşımız bu konuda çok çektiğini söylemiş. Mahkememiz devam ediyor. 448 Milyon Bütçe belirlendi. Bunlar o arazinin yanında hiçbir şey. Bunu takip etsek daha iyi. Lojistik depo olmayacak denildi, fuar olacak denildi. Her mecliste bir şeyler değişiyor. Lojistik depo olacak dediniz.” dedi

CHP’LİLER SAVUNDU

Konuyla ilgili olarak Gebze Belediye Başkan Adnan Köşker, “Mermercilere verilen yer bize ait değil. Orman Bakanlığı’nın yer tahsislerini verme şekli bellidir. Orman arazisine fuar kurulacak diye bir şey yok, verilme şekline uygun olarak kullanılacak. Orman arazisine bina yaparak suç işleyen cezasını öder biz de buna müsaade etmeyiz, ruhsat vermeyiz.” diye konuştu. CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık ise konuyla ilgili olarak, “Mermerciler planlara fuar olarak işlendi. Lojistik depolama alanı yok. Bu mecliste yeni bir karar alınana kadar bu mesele bu şekilde kapandı.” dedi. Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 1 Kasım Perşembe saat 16.00’da gerçekleştirilecek.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.