HER DİBE VURUŞUN BİR ÇIKIŞI VARDIR!

HER DİBE VURUŞUN BİR ÇIKIŞI VARDIR!

Gebzespor taraftarları sahne almaya hazırlanıyor. Parola belli; Güzel günler göreceğiz, Güneşli günler. Takım sahaya indi. Eskiçarşı kolları...

Gebzespor taraftarları sahne almaya hazırlanıyor. Parola belli; Güzel günler göreceğiz, Güneşli günler.

 Takım sahaya indi. Eskiçarşı kolları sıvadı. Daha önce kulüp tesislerini bir grup taraftarla baştan aşağı temizleyip takıma hazır hale getiren Eskiçarşı aktif çalışmalarını sürdürüyor.

 

Cumartesi günü Gebze tarihi çeşme önünde toplanacak olan Gebzespor taraftarları bir yürüyüş gerçekleştirecek. Taraftarlar ardından takımın idman yaptığı sahaya giderek takıma moral verecek etkinlikler gerçekleştirecek. Meşaleler yakıp futbolculara ikramlarda bulunmaya hazırlanan mor menekşe gönüllüleri birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında adımlar atacak.

 

DESTEK ÇAĞRISI

 

Yürüyüşün konusu bu kez tepki değil, destek olacak. Taraftarlar, Gebze halkını Gebzespor’a destek olmaya davet edecek. Son yıllarda büyük bir düşüş yaşayan ve dibe vuran mor menekşe  birlik ve beraberliği sağlayarak, küllerinden doğmayı, Gebzespor’u Gebze’ye sevdirmeyi hedefliyor.

 

Mor menekşeye gönül verenler, her zaman olduğu gibi buluşma merkezi olan çeşme önünde bir araya gelip, tezahuratlarla Gebzespor’un idman yaptığı Alaettin Kurt stadına ilerleyecek. Meşaleler yakarak stadı maç havasına çevirmeye hazırlanan Eskiçarşılılar, futbolcular ve teknik heyete çeşitli ikramlarda bulunarak taraftarlık görevlerini her zaman olduğu gibi yerine getirmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.