“Her alanda hizmet edeceğiz”

“Her alanda hizmet edeceğiz”

Beylikbağı Mahallesi'nde Şebinkarahisarlılar Derneği'ni  ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklar, gençler, kadınlar, engelliler ve yaşlılar başta olmak üzere insanın doğumundan ölümüne kadar ihtiyaç duy

1-118.jpg2-348.jpg

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi'nde Şebinkarahisarlılar Derneği'ne misafir oldu. Şebinkarahisarlıların yoğun ilgi gösterdiği Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

HER ALANDA HİZMET

Her zaman vatandaşla iç içe olacağını söyleyen Büyükgöz, "Gebze'de sosyal belediyecilik yapacağız. Önceliğimiz insani görevlerimiz. Çocuklar, gençler, kadınlar, engelliler ve yaşlılar başta olmak üzere insanın doğumundan ölümüne kadar ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreteceğiz. Hayır Çarşısı’nı daha hakkaniyet ölçüsünde işleyen bir zemine oluşturacak, aşevi hizmeti sunacağız" dedi.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Hayata geçirilmesi hedeflenen Beyaz Kalpler projesiyle ilgili bilgi veren Büyükgöz, "Beyaz kalpler bizim en değerli projelerimizden bir tanesi. Bu proje kapsamında bütün bağımlılıklarla mücadele edeceğiz. Gençlerimiz teknolojinin esiri olmuş durumda. Buda bir bağımlılık çeşidi.  Teknolojiyi doğru kullanan ve teknolojiyi üreten bir gençlik yapısını oluşturmak istiyoruz. Bunun için kodlama eğitimi alınabilecek eğitim kampüsleri projesini de hayata geçirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.